Weekend favorieten

Weekend favorieten: 88, Ayurveda & reishack

rudbeckia als coverfoto bij de 88e Weekend favorieten, foto uit eigen tuin

88. Ik wist het ook niet totdat ik het opzocht.
88 x maakte ik de Weekend favorieten! En om maar met de deur in huis te vallen, deze 88e is de laatste.

De eerste schreef ik op 19 juni 2020, in coronatijd en daarmee blies ik jannekeswereld nieuw leven in. Het was een heel goede manier om het schrijven voor mijn blog weer op te pakken want ik stond toen op het punt er helemaal mee te stoppen. Daar is nu trouwens geen sprake van mocht je dat denken!), ik vind schrijven voor mijn blog veel te leuk.

En hoe leuk ik de formule van Weekend favorieten ook vind, ik merk dat deze een beetje is uitgewerkt. Het schrijven ervan kost me meer moeite. En ook al wil je nog niet er aan denken…toch gebeurde het vanmorgen. Bij het opstarten van mijn laptop dacht ik: “Ik maak er nog ééntje.” Wie weet pak ik de draad naar verloop van tijd weer op, maar nu gun ik mezelf even geen druk. Maar het kan ook zijn dat in plaats hiervan weer een ander leuk blogitem komt. Daar wil ik in de komende periode rustig over na kunnen denken.

Natuurlijk zal het even wennen zijn. Voor mij maar ook voor jou. Dat je straks niet meer op zaterdagmorgen met een kop thee of koffie kunt grasduinen door de Weekend favorieten. Laten we dus maar starten en geniet daarom nu maar van deze 88e en laatste.

Hier zijn de Weekend favorieten

Altijd maar ‘aan’ staan, in dit interview wordt gepleit voor een cultuuromslag.

Dit boek heeft weer het vlammetje om zoiets ook te doen opnieuw aangewakkerd.

Vol huis, vol hoofd, te weinig tijd voor belangrijke dingen? Deze leefstijl kan je helpen.

Inspirerende uitspraken.

Heb je er intussen al één?

Een tijd lang hield ik dit dagboek en schreef erover.

Dé reis-hack van 2023.

We zijn allemaal mens, het is dus normaal als we….

Haar muziek beluister ik graag.

Ik wist niet veel over Ayurveda, maar sinds ik naar deze podcast luister, vind ik het heel interessant.

Eerder deze week zette ik dit reisblog online.

Soep!

Dit najaar zijn er veel nieuwe series te bekijken. Hier hoor je er over.

Dit is de plek voor als je nog eens door ál mijn Weekend favorieten wilt struinen.

Instagram tip: @inhaarceaoarts Gracinha maakt prachtige illustraties zoals deze:

Dit was ‘em dan, nummer 88 en de laatste Weekend favorieten. Ik hoop dat je het met plezier hebt gelezen. Als je denkt dat een vriend(in) het ook kan inspireren, deel het dan via de social share buttons onder aan het artikel. Hopelijk zie ik je snel terug om een van mijn volgende blogs te lezen.

Wist je dat als je je abonneert op mijn blog, je voortaan geen enkel blog meer mist. Je bent als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’.

Tot snel, en hup naar buiten nu om de zon op je gezicht te voelen!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.