Weekend favorieten

Weekend favorieten: HSP, pastasalade en de tuin in

weekend favorieten

Ergens vorig jaar was er een moment dat ik werd geveld door een writers’ block. Jannekes wereld werd meer een last dan een lust. Ik was al bijna zover om mijn blog compleet offline te halen. Maar het is in deze coronatijd dat ik ontdekte dat ik het schrijven mis. In de afgelopen tijd heb ik Bas vaak geholpen met schrijfwerk, vooral nieuwsbrieven. Ik had er lol in en dat zette me toch weer aan het denken. En nu ben ik hier weer. De eerste stap is gezet, wat het gaat brengen weet ik niet. Maar voor nu voelt het goed….

En nu door naar de weekend favorieten!

Welke ‘jobs for the weekend’ heeft Monty deze keer voor me bedacht?

Hier ga ik kruiden en planten uitzoeken

Eindelijk tijd om het e-book HSP & Mindfulness te lezen.

Ik ga mijn capsule wardrobe voor de komende 3 maanden op orde brengen. Wat ik niet meer draag, doneer ik of verkoop ik via Vinted.

Het is tijd voor een nieuw liedje want na veel oefenen kan ik deze prachtige canzone helemaal in het Italiaans meezingen!

Italië op je bord met deze pastasalade Puttanesca!

Doe nog meer groene inspiratie met me op.

Dit is een fijne wandeling om dit weekend te maken. De foto bij dit blog laat zien hoe mooi het daar is!

Ik hoop dat je deze Weekend favorieten leuk vond. Heb een fijn en liefdevol weekend.
xo, Janneke

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.