Leefstijl Mindful leven

Woensdag wijsheid over gelukkig leven

Voor wie vandaag behoefte heeft aan een positief blog zit hier goed. Vandaag trakteer ik je op inspirerende quotes over geluk en gelukkig leven.

Ik houd van mooie wijsheden, spreuken en quotes. Altijd al gedaan, vroeger in mijn tienerjaren had ik een apart schriftje waarin ik ze verzamelde. En het was (en is) altijd fijn om daar in te bladeren. Vol met quotes die inspireren, moed geven en blij maken. Omdat ik denk dat iedereen wel een dosis motivatie, liefde, rust of positiviteit kan gebruiken, maak ik zo nu en dan blogs met deze wijsheden. Daar ben ik begin dit jaar mee begonnen.

En ik heb er zelfs een naam voor bedacht:

woensdag wijsheid

Er zijn genoeg mooie thema’s aan de woensdag wijsheid te verbinden. En deze keer gaat het dus over geluk en gelukkig leven en zijn. Ik heb 5 mooie uitspraken geselecteerd en elk een mooie lay-out gegeven. Een leuk creatief klusje dat mij een klein moment van geluk gaf. Ik hoop dat ze je goed doen.

gelukkig leven uitspraak wijsheid

gelukkig leven quote

inspirerende quote voor gelukkig leven

gezegde over geluk

Ik hoop dat je dit blog leuk vond en dat je iets uit een van deze geluksquotes mee kunt nemen je dag in.

Ps. Eerder verschenen woensdag wijsheden zijn deze over vrijheid en vrij zijn en deze met 5 yogische quotes.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.