Leefstijl Mindful leven

Woensdag wijsheid: vrijheid & vrij zijn

woensdag wijsheid vrijheid

Vandaag vieren we Bevrijdingsdag. De dag waarop we de bevrijding van Nederland in 1945 vieren. Maar het is ook een dag waarop we stil staan bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. In Nederland hebben we de vrijheid om te denken en te zeggen wat we willen. Dat maakt ons bevoorrecht en daar mogen we dankbaar voor zijn.

Vandaag is het een goede dag voor:

woensdag wijsheid vrijheid en vrij zijn

Deze keer in het teken van vrijheid en je vrij voelen, hoe kan het ook anders op een dag als vandaag.

Inspirerende quotes over vrijheid en je vrij voelen

woensdag wijsheid vrijheid en vrij zijn

woensdag wijsheid vrijheid en vrij zijn

Meer wijsheden op woensdag

Vond je dit blog inspirerend?

Vorige maand brachten de wijsheden op de theelabeltjes me op het idee van de woensdag wijsheid. Iedereen kan wel een dosis motivatie, troost, rust, liefde of een oppepper gebruiken. En er zijn genoeg mooie thema’s om een woensdag wijsheid mee te vullen.

Ps. Wijsheden, quotes en citaten, ik houd ervan zoals je kunt zien. Ook vind je in de weekend favorieten altijd een mooie wijsheid of quote terug. Op Pinterest verzamel ik ook mooie wijsheden en quotes. Je vindt ze op dit bord.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.