Weekend favorieten

Weekend favorieten: schrijftips, curry & moederdag

weekend favorieten kopje koffie Jannekes wereld

Zo zeg, wat een kickstart van deze nieuwe maand!

Het was zo’n week waarin alles meezat behalve het weer. Tjonge, wat was het koud én wat had ik het ook koud, brr. En al die regen en snoeiharde wind. Die laatste ging op 4 mei al binnen 10 minuten nadat we de vlag hadden uitgestoken met onze driekleur aan de haal. Onze buurman vond hem in zijn tuin. Er was daardoor weinig meer te vlaggen.

Op mijn werk leek het alsof ik de wind in de rug had. Soms heb je dagen dat alles anders loopt, en nu was het zoals ik me had voorgesteld. Misschien ligt daarin wel de kracht. Dat de kleine veranderingen in mijn ochtendroutine me nu zo’n kickstart geven. Meer rust, focus en een fit gevoel.

Of het is omdat ik nu echt lekker mijn draai heb gevonden in mijn nieuwe baan waarin ik begin jaar ben gestart. Alle begin is moeilijk. Zo voelde ik het ook: alles nieuw, onwennig, twijfel en onzekerheid. Nu voel ik dat ik weer dichter bij mezelf sta en weer alle vertrouwen mag hebben. En ook al is het veel, het zijn allemaal leuke dingen op gebieden waar ik blij van word: cultuur, recreatie en toerisme.

Schreef ik in de laatste dagen heel wat op mijn werk, het schrijfwerk voor mijn blog steekt er magertjes bij af. Ik maak het in de komende weken goed met je. Maar nu is het tijd om ons op het weekend te richten.

En nu door naar de Weekend favorieten

Elke dag een kickstart.

9 tips om korter en duidelijker te schrijven op je werk.

Een inspirerend artikel over wat financiële onbezorgdheid je kan brengen en hoe je dat in gang zet.

Zoek je bijzondere planten voor in je tuin? Dit adres is een aanrader (ik was er vorig weekend).

25 spontane verrassingen voor Moederdag.

Als Moederdag een moeilijke dag voor je is, dan kan dit artikel je mogelijk steun geven.

Lekker Gronings! (de noten is mijn favoriet).

Oh heel graag, alsjeblieft dank je wel. Ik ben voor!

Deze gemakkelijke curry is lekker, snel klaar en ideaal voor meal prepping!

quote, peace tranquility, kickstart van de dag

Ik hoop dat deze weekend favorieten jou een kickstart van dit weekend hebben gegeven. Leuk dat je weer de tijd hebt genomen om op mijn blog af te stemmen.
Veel plezier bij al je activiteiten in dit weekend. Ook als dat niksen is, vooral juist dan!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.