Disclaimer

Gebruik van materialen

Alles wat je op deze blog ziet, is door mij geschreven of gefotografeerd, tenzij anders vermeld. Ook maak ik gebruik van rechtenvrije foto’s. Het ongevraagd gebruiken van mijn teksten en foto’s is zonder mijn uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan!

Over de reviews op mijn blog

Ik plaats geen artikelen over zaken waar ik niet achter sta. In reviews over bepaalde producten en of boeken lees je altijd mijn eigen ervaringen. Het zijn dus onafhankelijke beoordelingen, het is mijn mening of ervaring.

Affiliate links

Bij verschillende artikelen kom je links tegen naar producten, bijvoorbeeld boeken. Ik laat je zo zien waar je online meer informatie over deze producten vindt en waar je deze kunt kopen.

Een aantal van deze links op dit blog zijn affiliate links. Als je als bezoeker op zo’n link klikt en eventueel een bestelling doet, krijg ik een kleine vergoeding. Als koper merk jij daar niets aan, je betaalt niet extra. Het geld dat ik hiermee verdien (het gaat hier om kleine bedragen) gebruik ik om het onderhoud van Jannekes wereld te kunnen betalen. Je zult trouwens geen advertenties, banners of iets dergelijks tegen komen, ik vind dat dit niet bij mijn blog past.

westerwolde wandelen onstwedde wedde provincie groningen actief
Foto: Bas Meelker