Leefstijl Mindful leven

Inspiratie & lezen: meer over ochtendroutine

opstaan, over ochtendroutine

Steeds vaker neem ik de tijd om te lezen over eenvoudiger en rustiger leven. Als je hier ook geïnteresseerd bent, zit je goed. In de komende tijd ga ik ter inspiratie en aanmoediging interessante artikelen, boeken en soms ook podcasts met je delen. Deze keer alles over ochtendroutine.

Naast het lezen van fictie neem ik steeds vaker de tijd om te lezen over onderwerpen die me interesseren. Los van boeken verzamel ik door de week heen artikelen (vaak online) die ik in het weekend of op mijn vrije (woens)dagen lees. Op dit moment gaat mijn interesse uit naar ochtendroutines (ik heb er ook één) en hoe anderen hier invulling aan geven. Ik vind het inspirerend en doe al lezend tips op om zelf uit te proberen.

Ik hoop dat je je de tijd gunt om een rustig moment te vinden met een kopje koffie of thee en te genieten van deze door mij uitgekozen artikelen, boeken- en podcasttips.

Boeken, online artikelen en podcasts over ochtendroutine

Miracle morning van Hal Elrod is, denk ik wel een klassieker en ik lees het boek op dit moment. Over 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08.00 uur.

Jelle Hermus over vroeg opstaan en hoe hij de 6 gewoontes uit Miracle Morning toepast in zijn ochtendroutine.

In De kracht van een ochtendroutine vertelt Willemijn dat zij ochtenden altijd magisch heeft gevonden en hoe zij invulling geeft aan een krachtige start van haar dag.

Hoe vul ik mijn ochtendroutine in? Een artikel van Lienke de Jong, auteur van DEAR GOOD MORNING. Zij heeft maar één roeping en dat is mensen enthousiast en fit uit bed halen.

Ochtendroutine: zo start ik mijn dag is een eigen artikel waarin ik vertel over mijn ochtendroutine.

Create a morning routine is een podcastaflevering van Soul & Wit waarin Courtney Carver (van Be more with less) & Bailey Carver hun ochtendrituelen met je delen, vragen beantwoorden en tips geven.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.