Mindful leven Minimalisme

16 dingen geven zonder dat het je geld kost

handen met bloemetje bij blog over dingen geven zonder dat het je geld kost

Soms heb ik het gevoel dat als we aan denken aan geven, er vaak gedacht wordt aan dingen om te geven. Maar dat hoeft helemaal niet. In dit korte artikel deel ik 16 dingen die je kunt geven zonder dat het je geld kost.

Al eerder deelde ik al eens een lijst met 64 cadeautips die geen spullen zijn. Niet zo lang geleden zag ik ergens een Instagram post gedeeld worden met daarop ideeën over hoe je ook kunt geven. Dat lijstje is me bijgebleven en heeft me geïnspireerd voor het maken van eenzelfde soort lijstje met suggesties over hoe we ook kunnen geven.

Dingen die je kunt geven zonder dat het je geld kost

1. LIEFDE9. ACCEPTATIE
2. TROOST10. STEUN
3. AANDACHT11. INSPIRATIE
4. WIJSHEID12. COMPLIMENTEN
5. IDEEËN13. VERGEVING
6. AFFECTIE14. TIJD
7. HOOP15. AANMOEDIGING
8. KENNIS16. COMPASSIE

Als ik zo naar het lijstje kijk, vind ik dat het stuk voor stuk mooie dingen zijn om aan een ander te geven. En zo zijn er nog tal van andere suggesties. Heb je een goede andere suggestie die je mist, laat het dan weten in een reactie onder aan deze post. Ik bedank je voor de tijd en aandacht die je mij hebt gegeven door dit blog te lezen.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.