Mindful leven

Een kalender vol geluk: maart 2024

Sneeuwklokjes als coverfoto bij kalender vol geluk, maart 2024, geluksmaart

Maak jij van maart jouw geluksmaart? Hier is een nieuwe gelukskalender.

Iemand een compliment geven of een hart-onder-de-riem steken. De aanblik van bloeiende krokussen in de berm, een uurtje lezen in je favoriete boek, het begin van de lente voelen. Of een wandelingetje in het park, een gesprekje in de supermarkt, een lief kaartje in je brievenbus of er is voor je gekookt zodat je na een lange dag gewoon kunt aanschuiven….

Soms worden we zo in beslag genomen door andere dingen dat we vaak aan dit soort mooie kleine dingen voorbijgaan. Zonde, want het zijn juist deze dingen die er toe doen. Of je ze nu geeft of ontvangt. Ze zullen je een blij, positief en een gelukkig gevoel geven. Hier kunnen (volgens mij) geen sociale media en likes tegenop.

Daarom is hier een nieuwe kalender vol geluk. Hierop heb ik weer 5 dingen genoteerd waarvan ik denk dat ze je deze maand een geluksmoment(je) kunnen geven. En misschien schieten je zo nog meer dingen te binnen waar jij je geluk aan kunt ontlenen. Zie deze gelukskalender als een vriendelijke herinnering voor jezelf om vaker stil te staan bij kleinere dingen die soms je hele dag kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je hier meer bij stilstaat, je steeds meer een tevreden en positieve blik op het leven krijgt.

gelukskalender maart 2024, geluksmaart

Ik wens je een mooi geluksmaart!

Volgende kalender vol geluk ontvangen?

Een jaar lang maak ik elke maand een kalender vol geluk. De eerste gelukskalender zette ik in oktober 2023 online. Vind je dit inspirerend en wil je de volgende kalender vol geluk direct ontvangen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.