Mindful leven

Een kalender vol geluk: juli 2024

juli 2024 - kalender vol geluk

Juli 2024. Nieuwe maand, nieuwe week! Laten we die met een blij en rustig gemoed beginnen.

De vakantie staat (bijna) voor de deur. De zomer is vaak een tijd waarin we allemaal gas terug kunnen nemen. In een langzamer tempo leven, tot rust komen en meer oog hebben voor wat er om ons heen is. Hoe meer ontspannen, hoe meer je je kunt beseffen dat geluk geen doel op zich is. Wees dankbaar voor wie je bent en koester wat je hebt. Ten minste zo denk ik er over. Je hoeft echt niet hard te zoeken naar geluk, ook al zijn er denk ik genoeg mensen die dat toch doen. Geluk zit vooral in jou, net als liefde. Laten we deze zomer genieten en beleven en niet te veel ons best doen.

En als je toch wat inspiratie wilt, is hier de kalender vol geluk voor juli 2024.

Ik hoop dat je deze gelukskalender weer leuk vindt. Eerdere edities vind je hier.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.