Mindful leven

Een kalender vol geluk: mei 2024

Tekst: Mei kalender vol geluk tegen een regenboog van pastelkleuren

Vandaag is het 1 mei, en Dag van de Arbeid. Wist je dat elke dag van de week wel een ‘Dag van…’ is. Ik heb het eens opgezocht en je kunt het zo gek nog niet bedenken. En zo is er ook een Internationale dag van het Geluk.

Ik wist het niet maar de Internationale Dag van het Geluk wordt ieder jaar wereldwijd gevierd op 20 maart. Eerlijk gezegd wist ik dat niet! Maar volgens mij hoeft het niet van die ene dag af te hangen. Geluk is altijd ergens op een dag wel te vinden. Dat kan van alles zijn. Van lachen met een collega, buiten zijn, samen eten, sporten, een leuk gesprek, tijd met je lief, gezin of vrienden. Vaak zijn het spontane dingen of momenten. Maar je kunt er ook voor kiezen. Door bijvoorbeeld jezelf tijd te gunnen om iets te doen waar je gelukkig van word. Of dat nu 5 minuten is, een uur of langer.

Deze kalender vol geluk maak ik om je te inspireren. Om je te laten zien dat het vaak de meest simpele dingen zijn die je blij maken en een geluksgevoel geven. Ik heb weer 5 dingen op de kalender vol geluk gezet waarvan ik denk dat ze je een geluksmoment(je) kunnen brengen in mei.

kalender vol geluk voor mei

Wees blij in mei!

Volgende kalender vol geluk ontvangen?

Een jaar lang maak ik elke maand een kalender vol geluk. De eerste gelukskalender zette ik in oktober 2023 online. Vind je dit inspirerend en wil je de volgende kalender vol geluk direct ontvangen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je dan steeds als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Je hoeft daarvoor alleen je e-mailadres achter te laten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. Je mailgegevens worden alleen daarvoor gebruikt.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.