Weekend favorieten

Weekend favorieten: zelfvoorzienend leven, geld & feng shui

janneke op de fiets door Madrid (eigen beeld)

Afgelopen week was ik in Madrid. Het was fijn om een weekje van huis te zijn. Veel gezien en gedaan, mooie herinneringen gemaakt. Maar thuis komen is ook altijd fijn. In een week tijd lijkt de natuur in Nederland ontploft. Het fluitekruid bloeit ineens weelderig en om me heen is het een stuk groener. Maar ook in mijn tuin.

Het klinkt misschien gek, maar als ik van huis ben geweest is het eerste wat ik doe in mijn tuin kijken. Of ik nu een paar dagen of langere tijd weg ben, de tuin gaat haar eigen gang. En ik vind het altijd leuk om te ontdekken wat er is gebeurd. Om te zien wat groeit en bloeit (en ook wat niet). De aardbeiplanten zijn gegroeid en hebben veel knoppen net als ook mijn appelboom in pot veel bloesem draagt. Wie weet levert het me dit jaar meer appels op. Dat is leuk want het draagt bij aan zelfvoorzienend leven. Appels en aardbeien is niet veel. Daarom wil ik nog een aantal groente- en kruidenplanten kopen en sla zaaien. Maar nu ga ik grasmaaien en kun jij door naar de weekend favorieten.

Hier zijn de weekend favorieten

Deze quotes passen bij dit weekend.

Wil je simpeler en zelfvoorzienend leven? Inspiratie en tips vind je hier.

7 manieren zodat sparen bijna vanzelf gaat.

Voor als je wilt weten hoe mindful je bent.

Dit museum in Madrid vond ik fantastisch.

Voor veel mensen een dagelijks ritueel maar het hoeft echt niet elke dag.

5 tips voor een bijzondere oogst uit je moestuin.

Ik lees nu dit boek.

Een expositie over wat haast met ons doet.

Vorig jaar schreef ik dit over mijn tuin en een paar weken geleden dit artikel.

Nog een leuk filmpje over zelfvoorzienend leven.

Tips voor feng shui in je huis.

Geniet van nog meer Weekend favorieten.

Ik wens je een fijn weekend met de vrijheid om de dingen te doen die je plezier geven.
Zorg goed voor jezelf en tot de volgende!

Comments (2)

  • Ik vind deze rubriek altijd zo leuk om te lezen, en nu kom ik ook nog een link naar mijn blog tegen (ik dacht eerst: hey leuk, zelfvoorzienend leven, daar schrijf ik ook over ). Wat tof, dankjewel. Ik kom later nog even naar wat andere linkjes kijken!

    Beantwoorden
    • Ha, leuk je reactie en graag gedaan! En zo heb ik in het verleden ook al eens naar je blog over minimalisme gelinkt.

      Beantwoorden

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.