Mindful leven

Een kalender vol geluk: oktober 2023

kalender voor geluk oktober

Vandaag slaan we de kalender omslaan naar oktober! Een nieuwe maand die je kunt vullen met goede dingen. Dingen waar je misschien niet direct aan denkt, maar die je kleine geluksmomenten kunnen geven.

Een nieuwigheid op mijn blog: een kalender vol geluk! Ik kwam op het idee toen ik onlangs bij een collega aan het bureau stond en mijn oog viel op een kleine feel-goodkalender. Met elke dag iets positiefs, een spreuk, wijsheid of iets om te doen waar je blij van wordt. Zo kwam ik op het idee om voor elke maand een kalender vol geluk te maken.

Op de kalender vol geluk zet ik telkens 5 fijne to do’s of dingen waarvan ik denk dat ze je een geluksmoment kunnen bezorgen. Geluk zit in kleine dingen en soms kunnen we zo ‘druk’ zijn dat we er aan voorbij gaan. Je kunt de kalender ook zien als herinnering voor jezelf om stil te staan bij die dingen en zo het geluk te ervaren.

Het lijkt misschien een beetje op de mindfulle bingokaarten die ik eerder maakte zoals deze herfstbingo. Maar op de kalender zet ik to do’s waarvan ik denk dat ze je geluksmomenten kunnen brengen.

Hier is de eerste en ik hoop dat het iets toevoegt aan je maand.

De gelukskalender van oktober

kalender vol geluk: oktober 2023

Volgende kalender ontvangen?

Ik hoop dat je dit een leuk idee vindt, je inspireert en dat het je mogelijk helpt meer geluk in je leven te creëren. Wil je de volgende kalender niet missen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’.

Comments (5)

 • Hallo Janneke,

  Mooi geschreven! Heel veel dingen doe ik al, maar ook ik kijk in de ochtend als eerste op mijn telefoon. Ik ga dat toch eens anders doen! Leuke tips geef je!

  Hartelijke groet,
  Ellie

  Beantwoorden
 • Dank je wel voor de maand vol geluk.
  Is een mooie maand en daarin ben ik jarig.
  Dus ook fijn.
  Ik wens jou ook een maand vol geluk.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Mies, ik wens jou ook een mooie maand met daarin een fijne verjaardag!

   Beantwoorden
 • Geniet altijd van jouw fijne berichtjes, groet richarda

  Beantwoorden

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.