Mindful leven

Herfstbingo, voor een mindful nieuw seizoen

herfstbingo

Zo vlak voor de herfstvakantie heb ik een klein cadeautje voor je. Een herfstbingo kaart vol met activiteiten, helemaal voor jou alleen.

De overgang van zomer naar herfst, kortere dagen en het weer terug naar kantoor en wat al niet meer. Deze tijd kan een periode zijn die veel van je vraagt. En dat je juist nu behoefte hebt aan iets voor jezelf. Aan je eigen tijd. Juist dan kun je op deze herfstbingo terugvallen. Op de kaart vind je verschillende activiteiten waarmee je een moment voor jezelf kunt creëren. Met dingen om speciaal in dit seizoen van te genieten. En die ervoor zorgen dat je in het nu bent. Het helpt je mogelijk rust te vinden waardoor je je batterij kunt opladen. Als je vrij bent in de herfstvakantie, is dat misschien een fijn moment om eens mee te starten.

Herfstbingo is geen wedstrijd, dus vul je kaart in op een manier die goed voor je voelt in je eigen tempo! Het staat je natuurlijk vrij om een activiteit om te ruilen voor een eigen activiteit. En natuurlijk mag je deze herfstbingo met iemand anders delen of als je wilt een activiteit samen doen.

Veel plezier en geniet.

herfstbingo 2021 mindful nieuw seizoen

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.