Leefstijl Mindful leven

Met lentebingo maak je extra tijd voor jezelf

close-up ranonkel bij blog lentebingo

Alsjeblieft, vandaag trakteer ik je een lentebingo kaart vol met activiteiten, helemaal voor jou alleen. 

In de komende periode valt de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Vrije dagen en lange weekenden die je ook kunt gebruiken om je eigen batterij op te laden. De zomervakantie is nog ver weg en je hebt je vast in het eerste kwartaal van dit jaar al flink ingespannen. Mogelijk dat je juist nu de behoefte krijgt aan tijd voor jezelf. Daarvoor kun je deze lentebingo gebruiken. Natuurlijk mag je deze met iemand anders delen of een activiteit samen doen.

Je zult misschien niet al deze activiteiten in je vrije dagen kunnen doen, maar het beste aan lentebingo is dat je het kunt spelen zonder haast. Dit is geen wedstrijd, vul je kaart in op een manier waar jij je goed bij voelt, en dus in je eigen tempo! 

Veel plezier met de lentebingo!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.