Weekend favorieten

Weekend favorieten: eropuit trekken, cake & Néomi

witte vaas met narcissen

“Ik ben niet overal geweest, maar het staat op mijn lijst”, zou ik ook zo kunnen zeggen.

Voor dit jaar had ik een afspraak met mezelf gemaakt: vaker eropuit trekken. In eigen of het buitenland. Voor korte of lange duur. Alleen of in goed gezelschap. Een afspraak die ik tot nu toe goed ben nagekomen.
De teller staat al op 6 en telt nog steeds door….

Afgelopen week kon ik weer een bestemming afstrepen. Gisteren ben ik teruggekomen uit Duitsland na een week met mijn zus op pad te zijn geweest op het eiland Rügen. Dit eiland stond al veel langer op mijn reislijst. En nu was ik daar dan eindelijk eens. Ook een beetje dankzij mijn zwager die hier voor een aantal maanden voor zijn werk is. We hebben hem opgezocht: terwijl hij werkte, gingen wij op avontuur en ’s avonds aten we gezellig met z’n drieën. 

Voor volgende maand liggen de nieuwe reisplannen al vast. Ik ga twee nieuwe Spaanse steden ontdekken, en het mooiste daaraan is dat ik dat samen ga doen met mijn nieuwe lief R.

Hier zijn de Weekend favorieten

Bespaar jezelf moeite en tijd en stop gewoon.

Ik zag Néomi in 2022 al twee keer live en binnenkort ook weer op twee festivals (yes!).

Dit boek was mijn vakantieboek afgelopen week (wat ik ervan vond, lees je binnenkort).

Mijn favoriete Duitse winkel is deze.

Deze website is een goede voor online gratis huid- en productadvies (met dank aan W.).

Muziek voor onderweg.

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik dit.

Nu zaaien is straks genieten!

Ik doe het te weinig en jij mogelijk ook. Dit item zouden we echt veel vaker moeten schoonmaken.

15 tips voor het voorbereiden van een stedentrip.

Heb je dit cadeautje al ontdekt?

Weekendbaksels: deze cake is zó lekker!

quote over reizen, eropuit trekken van Susan Sontag: ik ben niet overal geweest, maar het staat op mijn lijst

Leuk dat je er weer was vandaag voor deze nieuwe editie van Weekend Favorieten. Ik hoop dat je deze inspirerend en leuk vond. Ze kwamen later online omdat het nu nog mooi weer was om een paar tuinklusjes te doen. Ga je nog eropuit trekken dit weekend of deze meivakantie? Wat je ook gaat doen dit weekend, ik wens je veel plezier.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.