Weekend favorieten

Hier zijn de weekend favorieten van maart 2024

tapijt van krokussen

Het is maart lieve mensen! Overal waar ik wandel en fiets door mijn stad zie ik tapijten van kleur. Tapijten van ontelbaar veel krokussen en bermen vol geel van de narcissen. Soms moet ik dan gewoon even stoppen om er van te genieten of om er een foto van te maken. Als ik dan zo buiten sta, dan voel ik in alles om me heen dat hét begint…

VOORJAAR!

Ik vind het heerlijk om te merken dat het steeds langer licht is. Langzaamaan ebben de donkere avonden weg.
Het voorjaar (of lente) hangt echt in de lucht. Bloesem aan de bomen, al die vrolijke voorjaarsbloeiers, vaste planten die zich weer laten zien na de winter. In de afgelopen week heb ik op mijn vrije dagen (ik had een extra) flink wat uurtjes in mijn tuin doorgebracht. Ik kan hierover nu veel vertellen maar dat bewaar ik voor een volgend tuinblog.

Wat ook fijn is, is dat het voorjaar ook weer extra vrije dagen met zich meebrengt zoals eind van de maand met Pasen. Kortom: het is tijd om helemaal te ontwaken en te genieten van het komende lenteseizoen. Maar eerst zijn hier de Weekend favorieten met o.a. motivatie, dreamy vibes, broccoli-panpizza, boekenweek, fotowanden en nog veel meer!

Dit zijn de weekend favorieten voor deze maand

Digitaal minimalisme in 11 stappen.

Hoe gaan minimalisme en kopen samen? Je leest het in dit artikel (met mooie woorden in de laatste alinea).

Handige tips voor het inrichten van een open kast.

Nieuwe maand = nieuwe geurkaars!

Familieverhalen staan centraal in de Boekenweek.

Hartroerend.

‘Agendatips’ voor een gelukkige maart.

5 motiverende minuten.

Een playlist voor als je verlangt naar ‘dreamy vibes‘.

Sporten: twee keer per week is goed genoeg.

Deze film zag ik onlangs in de bioscoop, en deze Netflix-serie is echt heel leuk.

Wie stuur jij een van deze leuke kaarten?

Yum!

Ik houd van fotowanden.

81 vragen om je vrienden beter te leren kennen.

quote van Loesje: de lente komt. tijd dat het parkbanket het weer van de bureaustoel wint. Letters in geel tegen een groene achterkant met bloemetjes bij blog weekend favorieten van maart 2024.

Leuk dat je er weer was vandaag voor deze nieuwe maandeditie van Weekend Favorieten. Ik hoop dat je er leuke tips en inspiratie in hebt gevonden. Als je denkt dat een iemand anders dit ook kan waarderen, deel gerust. 
Geniet van maart en vooral nu van je weekend.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.