Weekend favorieten

Hier zijn de weekend favorieten van februari 2024

positiviteit tulpen bloemen

Whoohoo!! Op verzoek, en omdat ik het ook toch wel een beetje mis, start ik de weekend favorieten weer op.

Als ik door mijn archief heen blader, denk ik toch: wat was/is het toch leuk om zo’n blog als de Weekend favorieten te schrijven. Een moment om te delen wat me bezig houdt, gevolgd door een leuke mix met links naar leuke dingen. En dat kan van alles zijn: een recept, reisinspiratie, plantverzorgingstips, tips over bijvoorbeeld boeken, films, tentoonstellingen maar ook naar interessante artikelen of eerder door mij geschreven blogs op het gebied van minimalisme en mindful leven.

Er borrelt weer zoveel meer inspiratie. Ik merk dat ik zin heb in schrijven en andere dingen die een tijd lang op een laag pitje stonden of dat de zin was verdwenen. Zoals weer plezier hebben in koken en nieuwe recepten uitproberen. En dus ook schrijven! Ik heb zelfs deze week een nieuwe lijst met ideeën voor mijn blog opgeschreven. Mijn scheiding had impact in de afgelopen 2 jaar en gaat het alweer langere tijd goed met me. Maar het zijn juist deze kleine dingen waaraan ik merk dat ik mezelf steeds meer terugvind. Een goed teken.

Net als dat nu de Weekend favorieten terug zijn!

Hier zijn de weekend favorieten

Inzichten die je kunnen helpen bij het nadenken over vrolijk ouder worden.

Vanmorgen startte ik mijn dag met deze fijne yogasessie.

Tuinklusjes voor nu: hier zijn er een aantal.

5 x simpele ovengerechten van Ruhkmini Iyer (en dit ovengerecht is favoriet bij mij).

Dit weekend lees ik deze mooie roman uit.

Heb je de kalender vol geluk voor deze maand al gelezen?

Op Netflix kijk ik nu deze spannende serie en deze sportserie. En ook kan ik je deze film aanraden.

Bewust koffie drinken doe ik sinds kort met dank aan deze jongens.

Mooi van eenvoud.

Instagram: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Maar voor tips als deze, houd ik ervan!

5 manieren om je brein écht rust te geven.

Uit het archief: inspiratie over leven zonder (of met minder) afval.

Vorige week was ik ergens waar het boek Grote Panda & Kleine Draak lag. Ik kende het boek niet maar heb er heerlijk in zitten bladeren en lezen. Mooie tekeningen en doorspekt met mooie quotes en dialoogjes, zoals deze:

quote uit boek Kleine Draak en Grote Panda

Ik hoop dat je deze nieuwe Weekend favorieten met plezier hebt gelezen.
In het eerste weekend van maart kun je een volgende verwachten. Mooi weekend gewenst!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.