Mindful leven

Een kalender vol geluk: februari 2024

Krokussen op de achtergrond met de tekst februari, kalender vol geluk als hoofdfoto bij blog

Maak even een pas op de plaats. Gun jezelf rust en neem de tijd om deze kalender vol geluk voor februari 2024 te lezen. Misschien bezorgt je dat al het eerste geluksmomentje van deze nieuwe maand.

Ik weet niet of je het herkent maar na feestelijkheden van december, gaf januari bij mij ook nog de nodige reuring. Niet alleen het weer opstarten van werk met de eerste deadlines van het jaar. Ook privé liep ik net iets te snel van stapel en zo ‘boing’ tegen mezelf aan. Gelukkig heb ik al weer wat meer rust gevonden en zit deze eerste maand van 2024 erop!

Nieuwe maand, nieuwe start. En tijd dus om weer een kalender vol geluk met je te delen. Vaak zijn we zo gehaast dat we vaak ongemerkt voorbij gaan aan de dingen die je juist een geluksgevoel kunnen geven. Zoals ik zelf dus een beetje deed. Daarom is het maken van deze kalender altijd een mooie ‘note to self’ voor mezelf. En zo kun jij deze kalender ook zien; als een hulpmiddel of een herinnering voor jezelf om stil te staan bij kleinere dingen die soms je hele dag kunnen maken.

Op deze kalender heb ik 5 dingen / to do’s genoteerd waarvan ik denk dat ze je in februari een geluksmoment(je) kunnen bezorgen. En mogelijk ontdek je nog meer waar je je geluk aan kunt ontlenen. Als je je er bewust van wordt en vaker bij stilstaat, denk ik dat je steeds vaker een tevreden gevoel zult ervaren. Ik hoop in elk geval dat het je inspireert.

Kalender vol geluk voor februari 2024 - Jannekes wereld

Volgende kalender vol geluk ontvangen?

Wil je de volgende kalender vol geluk niet missen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.