Leefstijl Mindful leven

Woensdag wijsheid: 5 yogische quotes

woensdag wijsheid

Woensdag wijsheid. Wijsheden, quotes en citaten. Ik houd ervan. Als je regelmatig de Weekend favorieten leest, heb je dat vast al opgemerkt! Een aantal dagen geleden, las ik weer een nieuwe wijsheid toen ik een kopje Yogi thee zette. Vaak bewaar ik de mooie quotes maar niet echt met een reden, tot ik vanochtend op een idee kwam.

Vandaag bombardeer ik tot:

Een mooie dag om eens met wijsheden te strooien! En gelijk ook een leuk blogonderwerp voor andere woensdagen. Iedereen kan wel een dosis motivatie, troost, rust, liefde of een oppepper gebruiken. Er zijn genoeg mooie thema’s aan de woensdag wijsheid te verbinden.

Het thema vandaag is eigenlijk geen thema. Ik heb een selectie gemaakt van de verzamelde spreuken van Yogi thee! Elke quote heb ik in een mooi ‘jasje’ gestoken. Ik hoop dat ze je inspireren en kies de quote die vandaag bij jou past.

woensdag wijsheid
woensdag wijsheid yogi quote

Bij de woensdag wijsheid past heel goed een rustmomentje mét een kopje thee. Ik heb laatst zelf traditionele yogi thee gemaakt. Ik maakte het volgens dit recept, erg verwarmend.

Ps. Op Pinterest verzamel ik mooie wijsheden en quotes. Je vindt ze op dit bord.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.