Weekend favorieten

Weekend favorieten: Pipi, gezonde koffie & blijmakers

notitieblok, tulpen, koffie koekjes, blijmakers voor het weekend

Groene smoothie, ✅ een kop Earl grey, ✅ zon ✅

Goedemorgen! Februari is begonnen. De zon schijnt de woonkamer in. Het ziet eruit dat het een mooie winterdag gaat worden. Een dag om lekker buiten te zijn. Maar nu eerst ga ik ontbijten met sport! De Olympische Spelen zijn begonnen en niets leuker dan zo’n sportevenement. Ik kan daar van genieten en ga daar zeker dit weekend het nodige van mee pikken, want doordeweeks zal dat er wel niet van komen.

Sport kijken is leuk, maar zelf sporten ook! En is nog beter Vanmorgen, direct na het opstaan deed ik al een korte work-out. Het geeft me energie en een fit gevoel. Als ik zo terugkijk op deze week heb ik mijn portie sport en beweging wel gehad. Ik had het ook nodig. Maandag een rondje sportschool en ik deed nog een paar thuis work-outs. En tel daar de dagelijkse wandelingen (soms kort, soms lang) bij. De harde wind en af en toe een spat zorgde gisteren voor een opgeruimd hoofd. Wel zo fijn aan het einde van de werkweek.

Met een fris hoofd borrelt er ook van alles in me op. Je vindt dan ook veel favorieten of blijmakers. Wat een leuk woord is dat eigenlijk ‘blijmakers’. Als je het woord al uitspreekt, komt er vanzelf een lach op je gezicht. Maar wat nog meer achter dit woord schuil gaat, dat ontdek je als je de weekend favorieten doorneemt!

Pak een kop koffie of thee en ga er lekker voor zitten.

Hier zijn de Weekend favorieten

No waste, wel feest!

Wil je flink opruimen en minder spullen, hier is je uitdaging.

Door deze recensie staat deze true crime op het Netflix-programma voor dit weekend.

Dit is het nieuwe koffie drinken. Ik ben sceptisch maar nieuwsgierig tegelijk.

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik dit.

Pipi

Wil je het programma van de Olympische Winterspelen weten, hier is het!

Smullen!

Mijn collega S. regelt unieke blijmakers!

Het nieuwste seizoen van deze serie is vanaf nu te bekijken.

Nieuwe serie, vanaf morgen om 21.15 uur op NPO3.

Ik lees nu deze thriller en ik luister dit.

blijmakers, inspirerend boek

Deze mooie quote komt uit dit mooie boek van Charlie Mackesy, misschien dat ik me dit weekend op dit (of een ander) boek trakteer! Waar trakteer jij je op dit weekend? Een boek, mooie bloemen, tijd met je familie of vrienden of rust. Wat je ook doet, ik wens je een prettig en ontspannen weekend.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.