Leefstijl

5 nieuwe podcast tips

podcast tips luisteren koptelefoon

Al eerder vertelde ik je dat ik dit jaar de podcasts heb ontdekt. Er zijn zoveel leuke om uit te kiezen. Laatst deelde ik al een lijstje met 6 podcast tips maar intussen heb ik weer nieuwe shows ontdekt. Daarom heb ik voor vandaag een nieuw lijstje met podcast tips voor je.

1. Staatsgeheim

“Voor een sociaal podcastexperiment wordt student Max samen met een wildvreemde 21 dagen de wildernis ingestuurd. De werkelijke aanleiding voor het experiment blijkt echter anders dan gedacht. Dit is een podcast die nooit gemaakt had mogen worden.” Deze podcast is één van mijn laatste ontdekkingen. Het is een spannende fictie-podcast met elke week een nieuwe aflevering.

2. RomComPods

Nog een fictie-podcast die ik ‘verslonden’ heb. Het zijn romantische komedies maar dan om naar te luisteren. Er zijn twee seizoenen beschikbaar. Ieder seizoen is een romantische komedie. Een luchtige en gezellige podcast om naar te luisteren. De verhalen worden leuk en ook beeldend verteld.

3. Soul and Wit

Soul and Wit is mijn favoriete podcast. Waarom? Daar schreef ik al eens eerder dit artikel over. Met wekelijks ook een nieuwe aflevering.

4. De Italië-podcast

Ik heb deze podcast al eens in één van mijn Weekend favorieten genoemd. In deze show gaan Donatello Piras en Eveline Rethmeier op zoek naar de ziel van Italië. Wat maakt Italië voor velen zo onweerstaanbaar? Een leuke podcast waardoor je een nieuwe kijk op Italië krijgt.

5. Kalm met klassiek

Behoefte aan een momentje rust tijdens je werkdag? Dan is deze podcast voor jou. Even bijkomen met mooi klassiek muziekstuk. En alles bij elkaar duurt het niet langer dan 10 minuten. Elke dag een nieuwe aflevering.

Heb jij leuke podcast tips voor mij? Laat ze voor me achter!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.