Weekend favorieten

Weekend favorieten: easy in december

December coffee weekend favorieten

Dit wordt de eerste weekend favorieten van december. Omdat ik de woorden ‘druk’ en ‘moeten’ eigenlijk niet meer gebruik, doe ik het nu toch. Hoe leuk en gezellig ik deze laatste maand van het jaar ook vind, het is ook gewoon een drukke maand.

Je herkent het vast wel. Allerlei werkzaken die nog moeten gebeuren (alsof er geen nieuw jaar volgt) en het is de maand van de feestdagen. Dat alles vraagt best wat van ons allemaal. Zelf was mijn eerste werkweek van december ronduit hectisch maar alle inspanningen waren niet voor niets. En ook al voel ik nu de effecten dat ik wat te veel van mezelf heb gegeven, dat ik me daar bewust van ben, vind ik altijd positief. Er zijn namelijk jaren geweest wanneer ik dat niet was en altijd maar door ging.

Vanavond vieren we Sinterklaas. Ik had nog een DIY-cadeau in de maak maar het lukt me niet om het af te maken. Is dat erg? Nee, het kan ook als kerstcadeau. Ik had me voorgenomen om uitgebreid tapas te maken als Sinterklaas-diner. Dat tapasdiner is er zeker vanavond, net zo lekker maar met minder effort van mijn kant.

Voor deze eerste Weekend Favorieten van december heb ik 7 leuke dingen gekozen. Dingen voor minder stress, om lekker bij te ontspannen, voor je eigen ME-time en om te zorgen dat (week/werk) to do’s langzaam naar de achtergrond raken.

Hier zijn de weekend favorieten

Last-minute Sinterklaas-gedichtenhulp (of nog simpeler: maak geen gedicht)

Met deze Mini Bath Bombs creëer je eigen spa moment thuis.

Leuk en mindful: bomen tekenen met potlood en pen (dit ga ik doen).

Wil je je verliezen in een leuk romantisch drama, dan is dit mijn tip.

In het geval je mijn hulp kunt gebruiken bij het stemmen voor de Top2000 (dat kan nog tot 7 december, 17.00).

Voor als je de stilte in jezelf wilt zoeken.

Lekker!

Ga lekker je gang dit weekend, alles wat je doet is goed want:

December being badass

Ik hoop dat je deze Weekend Favorieten leuk vond. Take it easy in dit eerste decemberweekend. En voor als je het viert, ik wens je een gezellige Sinterklaasavond. Fijn weekend en pas goed op jezelf. XO, Janneke

Comments (2)

  • Wat leuk dat je de mini bath bombs hebt opgenomen

    Beantwoorden
    • Maar natuurlijk Saskia, dat was een fijne verrassing van jou. En ze zijn heerlijk, ik trakteer me morgen nog eens op zo’n lekker bad. Het leuke is dat je verschillende geuren hebt om uit te kiezen.

      Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.