Weekend favorieten

Weekend favorieten: Pink Ribbon, opruimen en herfst

weekend favorieten

Het is zaterdag. Later dan je gewend bent, zijn hier voor jou de weekend favorieten.

Vanmorgen werd er eerst geklust en dat eindigde nog met een gezellige lunch met vrienden. En ik kan weer drie dingen van mijn kluslijstje strepen. Dat is fijn en ook dat in komende week er nog meer van deze lijst doorgehaald gaan worden. Dat ruimt op. Het maakt mijn hoofd leger en het geeft me rust.

Terwijl ik dit schrijf, voel ik ineens hoe moe ik ben. Niet zo gek want ik zat deze week in de emotietrein. Ik rijd al maanden mee in deze trein. Deze zal nog wel even blijven rijden maar het tempo daarin wisselt. Afgelopen week was dat even weer op volle stoom. Het hoort allemaal bij mij op dit moment. Ik heb alle emoties omarmd en aandacht gegeven.

Alles kan soms nog zo groot en zwaar voelen. Maar als ik rustig ga zitten, zie ik ook hoeveel er al goed gaat. Dat alles bij elkaar geeft me een vertrouwen en weet ik dat het me echt wel gaat lukken: om mijn leven weer voluit te leven.

Poeh, het is niet zo’n lichtvoetig stukje als ik eerst in het hoofd had! Daarom wordt het nu tijd voor een de weekend favorieten. Met zelfzorgtips, nieuw geluid, aandacht voor Pink Ribbon, opruimacties en leuke dingen voor deze herfst en waarom je je niet schuldig hoeft te voelen als je een dag niet op volle kracht draait. Enjoy!

Hier zijn de weekend favorieten

8 x opruimen in de herfst.

Zijn nieuwe album is heerlijk om naar te luisteren.

Prioriteit aan jezelf: hier zijn tips.

Waarom je je niet schuldig hoeft te voelen over een halvekrachtdag.

Happy herfst.

Twee jaar geleden schreef ik over dit boek (en het ligt nu weer op mijn nachtkastje).

Deze boeken komen volgende maand uit (de nieuwste van Nele Neuhaus staat op mijn lijst)

Dit weekend ga ik me eens voorbereiden op een volgend solo reisje (sì, Roma mi sta aspettando)

Verwarmend.

Ik wens je een goed weekend. Zorg goed voor jezelf, blijf gezond.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.