Weekend favorieten

Weekend favorieten: reistips, happy tunes & frisse cake

Vaasje bloemen Pinksteren

Wat een week was het.

Mei maakte plaats voor juni. Zelf heb ik het gevoel dat ik ergens veel eerder in het jaar ben blijven steken. Dat ik op een bepaald punt stil ben blijven staan en de wereld aan me voorbij trekt. En toch is mijn eigen wereld volop in beweging, in verandering. In mijn leven stormt het flink, al een hele tijd.

‘Leven is veranderen’ zeggen ze wel eens. Soms komen veranderingen wanneer je ze niet verwacht en word je soms genoodzaakt om te veranderen om (bij) jezelf te blijven. Veranderingen betekenen soms een einde, een nieuw begin en soms beide. Gevoelens van pijn, verdriet maar ook hoop en vertrouwen.

Vertrouwen dat het weer goed komt in mijn wereld. Ik schreef al eens eerder over stormen en dat deze altijd weer gaan liggen. Mijn storm zal nog een tijd aanhouden maar uiteindelijk zal de wind afnemen en weer gaan liggen. Tot aan dat moment sta ik rechtop in de wind en mag alles er zijn…

En hier zijn de weekend favorieten

Op een nette manier nee zeggen (je kunt het!)

Ideeën voor last minute plannen voor Pinksteren.

Weekend baksel: citroen-yoghurtcake met hangop & citroensiroop (jammie).

Filmtip (met goede recensies én voor sommigen zoals ik met de nodige nostalgie).

Je dag positief starten doe je zo.

Koelkast tips (echt handig).

Ik dompel me dit weekend onder met de nog niet gelezen delen uit deze serie.

Happy tunes voor dit weekend (en voor andere momenten!)

Zomertips: 5 x Italië en 3 x Luxemburg.

Voor de groene doeners: deze planten zijn perfect voor nu.

Tot slot deel ik nog deze mooie blogpost met je.

quote van het concert des levens

Ik wens je een mooi Pinksteren. Trek erop uit, rust uit, heb het leuk met familie en vrienden.
Doe wat voor jou goed is!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.