Weekend favorieten

Weekend favorieten: poetsen, life hacks & stemmen

voorjaar kersenbloesem blauwe lucht weekend

Vorige week schreef ik het al. Dat maart een maand is waarin het flink kan waaien en regenen. Gisteren en ook dit weekend hebben we te maken met echte maartse buien. Maar alles frist er wel van op! Ik zie het een beetje als de voorjaarsschoonmaak buiten. Deze maand nog één frisse wind erdoor en dan klaar voor de lente!

Voorjaarsschoonmaak. Mijn oma, naar wie ik vernoemd ben, had deze altijd hoog in het vaandel staan. Iets wat ik niet van haar geërfd heb. Ik ben misschien beter in opruimen dan schoonmaken. Maar op sommige momenten kan ik het ook wel op de heupen krijgen. Mmm, misschien is dat toch aan me doorgegeven. Wat ik in de afgelopen tijd heb gemerkt, is dat ons huis een stuk gemakkelijker én sneller schoon te houden is. En dat komt echt doordat we in het afgelopen jaar van veel spullen afstand hebben gedaan.

Als het weer ons dit weekend binnen houdt, dan besteed ik misschien wel een paar uurtjes aan wat we dan toch maar voorjaarsschoonmaak noemen. Maar wat te doen? Misschien die ene klus waar ik echt een hekel aan heb: de badkamer schoonmaken. Geen idee waarom, teveel gedoe denk ik. En laat ik daar nu toch een aantal goede tips over hebben gelezen (ja ze staan bij de favorieten!). Ik zou er zo maar spontaan zin in kunnen krijgen.

En nu snel naar de Weekend favorieten

De beste manier om aan je voorjaarsschoonmaak te beginnen is door te ontspullen.

10 snelle schoonmaaktrucs voor de badkamer.

Als ik op dit blogartikel en de reviews af ga dan neemt dit doekje je veel werk en tijd uit handen.

Het is bijna tijd om te stemmen.

Een leuke podcastaflevering van Soul&Wit is deze over life hacks.

Over life hacks gesproken: dit is er één van mij (en deze wordt ook genoemd in de podcast)!

Digitaal opruimen.

Na al het gedane werk (en anders ook) heb je dit zeker verdiend (en geniet ervan).

voorjaarsschoonmaak poster
Deze leuke vond ik op EverythingElze.

Voorjaarsschoonmaak of niet, ik wens je een ontspannen en gezellig weekend!
Mocht je deze Weekend favorieten met iemand delen, deel de link van deze pagina dan gerust!

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.