Weekend favorieten

Weekend favorieten: voorjaar, nieuw geluid & krokussen

voorjaar, krokussen, weekend

Het voelt stil deze ochtend. Terwijl ik dit schrijf is het stil op straat. Stil in de natuur. Stil weer met een zonnetje dat er zo nu en dan tussen de wolken door piept. Het voelt een beetje als stilte voor de storm. De storm die voorjaar heet!

Toen ik vanmorgen na het opstaan voor het open raam de buitenlucht insnoof, rook ik het. Voorjaar. Een heel andere geur dan de koude arctische geur van onze 7-daagse winter. Nu de sneeuw is verdwenen zie ik ook dat de voorjaarsbloemen hun neuzen steeds verder de lucht in duwen. Ik kan niet wachten op de eerste kleurexplosie in mijn tuin.

Nu de dagen ook steeds langer worden, krijg ik elke dag weer meer zin in het voorjaar. Weer vaker buiten zijn. Ik weet dat maart zijn staart nog kan roeren maar daar zijn we nu nog niet. Dit weekend zie ik als een goede voorbode van het voorjaar. Een tijd van positiviteit, vrolijkheid en licht. Ik voel dat die tijd er aan komt. Jij ook?

En hier zijn de weekend favorieten

7 weetjes over de krokus.

Er is niets mis met introvert zijn.

Ik vind het leuk om via Spotify nieuwe muziek te ontdekken, dit is mijn laatste vondst en ik ben er weg van!

Wil je je (werk)dag effectief plannen, dan is dit dé tip! (gisteren al eens mee geoefend en dat voelde goed!)

Een interessant artikel dat aansluit bij mijn maand zonder sociale media (nog 1 week en still going strong!)

Ik lees nu deze thriller.

Geef je weekend een twist met een Zweedse borrel.

Zomer is misschien nog een beetje ver. Maar in mijn ogen is er geen betere of mooiere quote die past bij bij vandaag. Nu is het tijd voor een kopje koffie en de buitenlucht! Maak er een leuk weekend van en geniet van de zon!

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.