Weekend favorieten

Weekend favorieten: ritme en mealprepping

weekend favorieten weekend

De week is voorbij gevlogen, en dat komt vast ook omdat het mijn laatste vakantieweek was. Een weekje uit en drie weken thuis waren heerlijk. Het leek alsof de tijd nog meer vertraagde waardoor ik het gevoel heb wel 6 weken vrij te zijn geweest. Maar nu wordt het tijd om weer het dagelijkse ritme op te pakken. Dat lukt zeker weer. Vooral ook omdat er ook leuke dingen zijn om naar uit te kijken. Kleine uitstapjes die groots zullen voelen.

Ik blijf vanuit huis werken maar ik hoop dat er af en toe een kantoordagje lukt om collega’s te ontmoeten. Toch is gezondheid het belangrijkste wat telt!

Dat is mijn top prioriteit voor de komende periode trouwens. Ondanks de goede ziekenhuisuitslagen waar ik vorige week over vertelde, zijn de (rug)klachten niet weg. Ik zie het opnieuw als een wake-up call. Een kleinere dan die van 5 jaar terug maar het is er niet één om te negeren. Ik ga bekijken hoe ik (nog) gemakkelijker kan gaan leven en wat daar voor nodig is. Ik schrijf daar vast nog wel eens over.

En nu snel door naar de weekend favorieten

Ik verlang hier naar.

Tips om terug in het ritme te komen na de vakantie.

Deze (vrij) nieuwe podcastshow geeft je weer een heel andere kijk op Italië.

Meal prepping wil ik nu echt eens gaan uitproberen.

Dit vind ik echt ‘weekend-eten‘.

Filmpjes kijken van Lux Purse lover is een guilty pleasure van me. Maar via één van haar vlogs, hielp ze me wel een goede keuze te maken tussen een Louis Vuitton of een Longchamp Le Pliage. Oh ja voor als je het wilt weten, die laatste is het geworden!

Ben je hier al eens geweest?

En ik eindig met deze mooie quote van Michelle Obama. Wat zij zegt, slaat de spijker op z’n kop. En het is makkelijker gezegd dan gedaan maar het is altijd goed om je er weer eens aan te herinneren.

weekend favorieten Michelle Obama quote ritme

Dat waren de weekend favorieten! Prettig weekend en vergeet niet te doen wat je het liefste doet! XO, Janneke

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.