Leefstijl

BIJ LOKAAL: unieke conceptstore

Bij Lokaal Norg conceptstore woonwinkel

Eén van mijn favoriete woonwinkels is op dit moment BIJ LOKAAL in Norg. Niet alleen omdat mijn goede vriend Rudie deze winkel runt maar vooral omdat in deze winkel meerdere dingen samen komen.

Wie/wat zit achter BIJ LOKAAL?

BIJ LOKAAL is een werk- en ontmoetingsplek en conceptstore in hartje Norg. Een woonwinkel met dagbesteding vanuit boerderij Prins. Ze verkopen er vintage, nieuwe, regionale èn handgemaakte producten. De handgemaakte producten worden onder andere gemaakt door de deelnemers van boerderij Prins. Ook helpen zij mee in de winkel.

Het is een heerlijke winkel om in alle rust rond te neuzen maar een goed advies en uitleg over de producten krijg je er ook. Het assortiment wisselt vaak en zo word je elke keer weer verrast. Verder kun je er ook neerstrijken voor thee of koffie met een plak lekkere cake of honingkoek. Ook geschikt als flexibele werkplek (er is wifi!)!

Ik kom hier graag om ideeën op te doen, een leuk cadeautje te vinden of mooie woonaccessoires voor mezelf plus en voor de mensen in de winkel. Kortom: BIJ LOKAAL is een unieke conceptstore die je weet te inspireren. Zeker de moeite van het omrijden en een bezoek waard!

BIJ LOKAAL: adres en openingstijden

BIJ LOKAAL conceptstore | Donderboerkamp
Norgerweg 229 K | Depot B2
9497 TC Donderen

Update april 2023: dit bericht is bijgewerkt i.v.m. het nieuwe adres van BIJ LOKAAL.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.