Leefstijl Mindful leven

5 gedachten over rust voor deze woensdag

gedachtes over rust, botanische bloemen

Hoe is je week tot nu toe? Verloopt deze naar je wens of vind je het veel te hectisch? Vandaag geef ik je 5 mooie gedachten over rust. Als je de tijd om ze te lezen en creëer zo je eigen rustmoment.

Als ik het gevoel dat alles snel aan me voorbij gaat, dan probeer ik daarbij stil te staan om te voelen wat ik op dat moment nodig heb. Dat kan van alles zijn, meditatie, een wandeling of dutje. En soms kies ik ervoor om inspirerende citaten en wijze woorden te lezen, dat geeft mij ook rust.

Eerder dit jaar kreeg ik van collega N. het boekje Rust met mooie gedachten en citaten voor elke dag. Het kwam toen op een goed moment en ik blader er nog geregeld in. Er staan mooie citaten en wijze woorden in die zorgen voor een stukje bezinning. Voor vandaag heb ik 5 mooie uitspraken uit dit boekje gekozen en elk een mooie lay-out gegeven.

gedachtes over rust
gedachtes over rust

Ik houd van mooie wijsheden, spreuken en quotes. Altijd al gedaan, vroeger in mijn tienerjaren had ik een apart schriftje waarin ik ze verzamelde. Nu doe ik dat op dit Pinterest-bord. Omdat ik denk dat iedereen wel een dosis motivatie, liefde, rust of positiviteit kan gebruiken, maak ik zo nu en dan blogs met deze wijsheden. Dat doe ik onder de noemer:

woensdag wijsheid

Er zijn genoeg mooie thema’s aan de woensdag wijsheid te koppelen. Deze keer gaat het dus over rust. Ik maakte eerder al woensdag wijsheden over gelukkig leven, vrijheid & vrij zijn en deze met yogische quotes.

Ik hoop dat dit blog en de wijze woorden ervoor gezorgd hebben dat je even in het nu raakte en je een moment van bezinning hebben gegeven. Tot de volgende!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.