Weekend favorieten

Weekend favorieten: knuffels, bracenet & reisapp

weekend favorieten

De meivakantie loopt op haar einde. Ik was ook een weekje vrij. Dat weekje was broodnodig na een aantal weken waarin veel mij is gevraagd. Gevolg: een fikse verkoudheid die nu gelukkig op z’n retour is (en nee geen corona). Als dat geen bewijs is om even afstand te nemen van werk en meer.

Ondanks dat ik niet topfit was en niet alle dingen heb gedaan die ik in mijn hoofd had (die lijst is altijd weer langer) was het een goede week. Quality time met familie en vriendinnen. Veel buiten zijn en toch ook bewegen. Op tijd naar bed en uitslapen. En zo ging mijn creativiteit ook weer stromen en beleefde ik ook fijne schrijfuurtjes voor mijn blog.

Door de week te omarmen zoals deze was, kon ik er ook van genieten (en is de accu ook weer wat voller).

Hier zijn de weekend favorieten

Wil je weten wat deze dag je brengt? Hier kom je het te weten.

Mijn laatste tuinpraatje.

Thriller tips: deze heb ik net uit (geweldig!) en nu lees ik deze.

Een beginnersgids voor hoe een eenvoudig leven te leven.

4 tips voor een minimalistische slaapkamer (en dat geeft rust)

Mijn weekend ontbijt!

Hier is een idee voor als je jezelf dit weekend wilt trakteren.

Heel veel knuffels (en liefde) vind je in dit filmpje.

Norah (in een super de luxe jasje).

Ga je deze zomer naar Italië? Dan is deze app erg handig.

Een verrassende ontdekking in Assen (met dank aan S.)

Lekker!

gedachtes over rust

Ik wens je een zonnig weekend!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.