Mindful leven

Een kalender vol geluk: april 2024

Kalender vol geluk voor april 2024

Ik ben niet goed in goede 1 april grappen, maar wel in het maken van een kalender vol geluk. Hier is een kakelverse voor deze aprilmaand!

Vandaag is Tweede Paasdag. Hopelijk gaf het Paasontbijt je vandaag al een eerste geluksmoment. Ik weet niet hoe je deze Paasdagen doorbrengt maar ik hoop dat ze goed zijn en je plezier en geluk geven.

Een paar dagen geleden was ik bij mijn 88-jarige moeder. Een van de eerste dingen die ze me vertelde was over een dagelijks moment waar ze erg van geniet. Dat vond ik zo leuk om te horen. Door de waan van de dag worden we vaker dan ons lief is zo in beslag genomen door andere dingen dat we vaak aan mooie kleine momenten voorbijgaan of we ons misschien niet eens gunnen.

Ik heb weer 5 dingen op de kalender vol geluk gezet waarvan ik denk dat ze je deze aprilmaand een geluksmoment(je) kunnen brengen. Ik zeg erbij: “Je hoeft er niks mee”. Maar ik denk dat wanneer je vaker bewust stilstaat bij die dingen die je gelukkig maken en of ervoor je kiest, het je meer brengt dan likes op sociale media. En dat je merkt dat alles in het leven niet groter dan groots hoeft te zijn. Dat het juist de kleine dingen zijn die het doen.

kalender vol geluk voor de aprilmaand van 2024

Ik wens je een mooie aprilmaand.

Volgende kalender vol geluk ontvangen?

Een jaar lang maak ik elke maand een kalender vol geluk. De eerste gelukskalender zette ik in oktober 2023 online. Intussen staan er nu 7 gelukskalenders op mijn blog te vinden. Vind je dit inspirerend en wil je de volgende kalender vol geluk direct ontvangen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.