Weekend favorieten

Weekend favorieten: tijd voor inpakken en vakantie

cappuccino met bloemetje op tafel op terras

Nog een week werken en dan kan ik mijn tas inpakken voor mijn zomervakantie. Net als alle jaren – het lijkt wel of het nooit anders wordt – is het nog even tandje erbij zetten in het werk. Het was misschien weer en illusie om te denken om de laatste weken rustig te kunnen afbouwen.

Toch veroorzaken we de meeste drukte zelf. Maken we het onszelf moeilijk door de verwachtingen die we aan onszelf stellen en belachelijke regeltjes die we zelf maken. Dat laatste heb ik in kaart gebracht. Als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingstraject om vrijer te leven. Het was een eyeopener. Zo realiseerde ik me gisteren dat er echt niets gebeurd is als bepaalde dingen pas begin augustus weer mijn aandacht krijgen.

De lijst met de werkdingen die ik echt heb te doen, is daardoor ineens een stuk korter. Het is grappig eigenlijk want of het nu de vorige zomer was, of die van het jaar daarvoor. Ik schreef toen rond de zomervakantie eenzelfde soort verhaal. Laten we hopen dat er volgend jaar andere geluiden klinken.

Nu is het tijd voor de Weekend favorieten en over een paar dagen is het inpakken & wegwezen!

Hier zijn de Weekend favorieten

Dit zijn verschillende manieren om online een reisblog bij te houden.

De Kampeermeneer heeft dit handige lijstje gemaakt voor kampeerders.

WHAM!

Nog veel te doen? Gebruik deze checklist om goed af te ronden voor je op vakantie gaat.

Tips van een minimalist over hoe je vakantie-voorpret kunt creëren.

Voor als je een eyecather voor je (bedrijfs)feestje zoekt: hier is een goede tip!

Top 20 kaart- en dobbelspellen.

Inpakken voor je vakantie zonder ‘inpakangst‘.

Een afspeellijst vol liedjes voor een fijne zomer.

5 van de mooiste vlonderpaden in Nederland

Klaar met barbecueën of voor als je daar niet van houdt: dit is een leuk alternatief.

7 dingen die je kunt loslaten voor een gelukkiger leven.

quote over drukte voorafgaand aan vakantie bij blog over inpakken en wegwezen

Leuk dat je vandaag weer tijd nam om mijn blog te lezen. Ik neem nu even vrij-af van de Weekend favorieten tot ongeveer midden augustus. In de tussentijd probeer ik nog een paar nieuwe artikelen online te zetten. En als dat niet lukt, op mijn blog is er genoeg te lezen en te ontdekken. Zo kun je de vorige edities van de Weekend favorieten nog eens doorkijken. Of lees enkele van mijn boekenoverzichten, doe reisinspiratie op of zoek een recept uit om te proberen.

Voor nu wens ik je fijne vakantieweken! Doe vooral je eigen ding!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.