Weekend favorieten

Weekend favorieten: planken, hike-outfit & 10 geboden

weekend favorieten

Ik heb het gevoel door de dagen, weken en maanden te vliegen.

Het is alweer juni. Een van mijn favoriete maanden en ik ben van plan om elke dag van het juni-gevoel te genieten. Ik heb het gevoel door de dagen, weken en maanden te vliegen. Het is een combinatie van dingen die ervoor zorgen dat ik dat zo voel. Mijn agenda zowel werk als privé kent veel leuke afspraken. Natuurlijk heb ik zo nog mijn uitdagingen of lastige dingen. Dat is oké en daar werk ik ook aan.

Ik ben net terug van weg geweest. Mijn hoofd zit vol schrijfsels maar die hebben hun weg nog te vinden naar dit blog. In de komende weken kun je rekenen op nieuw leesvoer. Dit weekend ga ik naast dit blog niets meer schrijven. Het belooft een zonnig weekend te worden. Perfect voor de dingen die ik dit weekend ga ondernemen (onder andere een festival). Ik stap daarom nu op de fiets en zijn hier voor jou de weekend favorieten!

Hier zijn de weekend favorieten

Dit is iets om nu of volgende week in de tuin te doen.

Lees deze tips als je op zoek bent naar perfecte hike-outfit.

De naam is al leuk maar de plek zelf ook (heb ik begrepen van vriendin G.)

7 redenen om vandaag nog te planken.

Start jij je dat direct op je telefoon? Dat kan ook anders.

Weekend baksel: cottage cheesecake met abrikozen uit één kom.

De 10 geboden van succes vol sparen.

Op zoek naar een mindful spelletje? Hier is er een.

Filmtip.

In de komende weken schrijf ik een nieuwe maar deze voldoet voor nu!

Voor als je wilt grasduinen door al mijn Weekend favorieten, ga je gang!

Doe de dingen die je plezier geven dit weekend, alleen of met anderen. Geniet van de zon en tot de volgende!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.