Weekend favorieten

Weekend favorieten: een low-key weekend

kruidenplanten in venster

We zitten al weer halverwege januari. Deze eerste maand vliegt voor mijn gevoel voorbij. Niet zo gek want in de eerste twee weekenden van dit jaar was ik op pad; naar Brussel en Rotterdam.

Het waren twee heerlijke weekenden maar ook intensief. Daarom kies ik nu voor een low-key weekend. Een mooie uitdrukking is dat toch: low-key. Het betekent op de achtergrond, onopvallend, bescheiden, gedeisd.

Dit weekend wil ik in mijn eigen bubbel zijn. En dus nog geen vastomlijnde plannen en dat is wel zo relaxed. Het weer nodigt uit om te gaan wandelen, dat is gelijk een mooie training voor de wandeltocht die ik volgende week zaterdag ga maken samen met een groep collega’s.

Andere ingrediënten voor een low-key weekend als deze zijn voor mij; een dutje doen op de bank, tijd om te staren, lekker koken, lezen, misschien een beetje Netflixen en vooral om te genieten van wat maar voorbij komt.

Ik begin alvast en dan kun jij snel door naar de Weekend favorieten!

Hier zijn de Weekend favorieten

VERTRAAG.

7 x slow cooking voor een lui weekend.

In mijn zoektocht naar groene beautyproducten maakte ik kennis met dit merk en ik ben fan!

Beste lifehacks voor een plasticvrije keuken.

Perfecte muziek bij een low-key weekend.

Het is nog vroeg, maar dit is al wel iets om over na te denken.

Alvast voor filmliefhebbers: IFFR (en ook hier).

Deze thriller lees ik nu (en ben halverwege).

Rustgevende activiteiten: 10 ideeën.

REIS-TV tip: vanaf morgen reist Tom Waes naar wereldsteden (NPO 3, 20.15 uur)

Engelstalige quote van Mae West passend bij een low-key weekend

Ik wens je een goed weekend, low-key of niet! Heb het goed, alleen of met de mensen die je lief zijn.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.