Weekend favorieten

Weekend favorieten: bloemen lenen, twijfeldoos & strip

fiets ebike

Ik op de fiets!

wie döt mij wat, wie döt mij wat
wie döt mij wat vandage
‘k heb de banden vol met wind
nee ik heb ja niks te klagen
wie döt mij wat, wie döt mij wat
wie döt mij wat vandage
‘k zol haost zeggen, jao het mag wel zo

Zoveel als ik in de afgelopen week heb gefietst, heb ik het hele jaar nog niet gefietst. Op mijn ‘oude Gazelle’ fietste ik wel (het hoognodige) maar niet met zoveel plezier als nu op mijn nieuwe (jawel) e-bike!

Wel of niet een elektrische fiets. Het leverde de nodige discussies op. De meningen waren in huis verdeeld. Ik had vooral mijn bedenkingen. Te jong, niet nodig, nog niet aan toe, bla bla bla… Maar na een testritje vorige week, was ik verkocht. Eerlijk waar, wat een wereld van verschil. Je begrijpt, de man heeft volmondig gelijk gekregen.

En nu door naar de Weekend favorieten

Wegdoen of toch nog houden? Als je het nog niet weet, gebruik dan de twijfeldoos.

Leuk duurzaam idee: Bloemen lenen en ruilen.

Voor het continu tussendoor sociale media checken betaal je een mentale prijs.

Italiaanse filmtip.

Leestip: een optimistisch stripverhaal over een biodiverse tuin.

Mooi voor ons buitenmensen en voor onze bossen: een echte win-win.

Wat eet jij dit weekend? Dit of toch liever één van deze?

In het spoor van De Ploeg het Groningse landschap ontdekken (natuurlijk op de fiets!)

Een gesprek over het gedisciplineerd nastreven van minder (het boek staat op mijn lijst).

fiets fietsen quote leven is als een fiets einstein

De lucht wordt steeds blauwer, de temperatuur stijgt, het belooft een heerlijk buitenweekend te worden.
Geniet ervan!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.