Weekend favorieten

Weekend favorieten: thuis zijn & kaasfondue

weekend favorieten thuis zijn

Vanmorgen, tijdens mijn ochtendwandeling, voelde ik het gelijk. Dit wordt een écht herfstweekend. Hopelijk met nog wat zon maar vooral nat. Zo’n weekend waarin ik dan vooral denk aan lekker thuis zijn en het gezellig in huis maken. En ja, ik realiseer me dat we dat allemaal al het hele jaar doen, maar toch! Maar volgens mij is er niets belangrijkers dan je eigen (thuis)basis.

Ik houd van reizen, het onderweg zijn en het ontdekken van nieuwe plekken. En heel eerlijk, daar ben ik ook wel weer een beetje aan toe. Maar steeds vaker heb ik in de afgelopen jaren, en zeker dit jaar, gemerkt dat ik ook heel graag thuis ben. Misschien komt het wel doordat ik ‘het moeten’ steeds meer loslaat.

Thuis hoort de plek te zijn waar je je veilig en geborgen voelt. Waar je je kunt terugtrekken, zonder gestoord te worden door wie of wat dan ook. Een plek waar je de buitenwereld af kunt sluiten op een moment dat je dat wilt. Een plek die prettig en comfortabel is en waar je je goed voelt. Ik hoop dat dat jouw thuis je ook dat gevoel geeft.

En hier zijn de weekend favorieten

Deze geurkaarsen zorgen direct voor meer sfeer in je huis.

Dit boek heb ik deze week op mijn leeslijst gezet (en gekocht).

Wij vinden het vanavond het weer tijd voor kaasfondue.

7 leuke manieren om je hoofd leeg te maken.

Liedjes voor dit seizoen.

Sinds ik deze gadget heb, ben ik nooit meer mijn sleutels kwijt.

Hier is iets om naar uit te kijken (voor als je fan bent, net als ik).

weekend favorieten thuis

Ik hoop dat je deze weekend favorieten leuk vond. Voel je vrij om deze te delen met iemand anders. Ik wens je een mooi herfstweekend met hopelijk nog wat zonneschijn. XO, Janneke