Weekend favorieten

Weekend favorieten: staycation-tips en koude douches

weekend favorieten

Het is tropisch! Deze temperaturen geven toch wel een instant buitenlandgevoel aan de staycation van dit jaar. En er is niets beters dan ook over te schakelen naar het mediterraanse tempo.

Het doet me denken aan hete zomers in Italië. Zomers waarin we ’s morgens actief waren. Ons daarna overgaven aan een siësta om daarna in de late middag en avond weer iets te ondernemen. Dolce far niente; zorgeloos genieten.

Nou ja zorgeloos…De laatste ontwikkelingen rondom corona houden me zeker wel bezig. De cijfers liegen er niet om, zoals premier Rutte afgelopen donderdag zei tijdens de persconferentie. Het C-woord is nooit ver weg, ook niet bij het verzinnen van uitstapjes in deze staycation. Ja, het maakt deze zomer anders maar niet minder leuk. Maar laten we vanaf nu weer beter naar elkaar omzien en ons verstand blijven gebruiken (handen wassen, vermijd de drukte en houd die 1,5 afstand!).

En door naar de weekend favorieten

In de hangmat ga ik dit weekend verder luisteren naar de podcastshow Soul & Wit.

Zondagmorgen duik ik in de wereld van Allesandro Mendini.

70 tips voor de ultieme thuisvakantie (dit weekend doe ik #63!)

Ik blijf maar naar dit liedje luisteren.

Deze thrillerserie ontdekte ik vorige zomer.

Geïnspireerd door een artikel over iemand die een 30-dagen koud douchen-challenge had gedaan, ben ik het gewoon gaan doen! En het gaat me al twee weken aardig af. Maar je kunt het ook opbouwen via deze challenge. Misschien is dit warme weekend een goed moment om te beginnen.

En waarom dit weekend ook niet vooruit kijken naar de lente van 2021?

staycation quote

Wat vond je van deze editie van Weekend favorieten? Hopelijk heb ik je op ideeën gebracht voor dit weekend of je staycation. Laat het me weten door een reactie achter te laten. Geniet van het zomerse weekend.
Maak plezier, geniet, zorg goed voor jezelf en blijf gezond! XO, Janneke

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.