Mindful leven

Een kalender vol geluk: januari 2024

Besneeuwde takken met rode bessen met de tekst: Januari, kalender vol geluk. Coverfoto bij blog kalender vol geluk voor januari 2024

Dag oud, hallo nieuw! GELUKkig nieuwjaar en welkom in januari 2024.
Lieve lezer, ik wens je een nieuw jaar vol vreugde, vertrouwen, ontspanning, warmte en liefde.

Wacht niet op mooie geluksmomenten, maak ze zelf! Het is daarom een goed moment om op Nieuwjaarsdag weer een kalender vol geluk met je te delen. Op deze kalender vind je 5 dingen / to do’s waarvan ik denk dat ze je in januari 2024 een geluksmoment(je) kunnen bezorgen. Voor mij zit geluk in de kleine dingen. Als je je er bewust van bent, kun je op een dag veel meer geluk ervaren dan je misschien nu denkt. Vaak zijn we zo ‘druk’ dat we vaak ongemerkt voorbij aan die dingen die je juist een geluksgevoel kunnen geven. Zie deze kalender als een hulpmiddel of een herinnering voor jezelf om stil te staan bij die dingen. En mogelijk ontdek je nog meer waar je je geluk aan kunt ontlenen.

Kalender vol geluk: januari 2024

Volgende kalender vol geluk ontvangen?

Waarom een kalender vol geluk? Ik kwam op het idee toen ik eind vorig jaar op het bureau van een collega een feel-goodkalender zag staan. Met elke dag iets positiefs, een spreuk, wijsheid of iets om te doen waar je blij van wordt. Zo kwam ik op het idee om een jaar lang maandelijks een ‘kalender vol geluk’ te maken. De eerste maakte ik in oktober 2023. Ik hoop dat je dit een leuk idee vindt, je inspireert en dat het je mogelijk helpt meer geluk in je leven te creëren.

Wil je de volgende kalender niet missen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.