Weekend favorieten

Weekend favorieten: terug naar kantoor en verspillingsvrij

weekend favorieten tuin

Onze tuin is nu op haar best. Volle borders, sprankelende kleuren, lekkere geuren.

Een feest voor de zintuigen en een plek om instant te ontspannen. Ieder moment waarop ik in de tuin kan zijn, probeer ik mee te pakken. Of dat nu is om te ontbijten, koffie, lunch en als het meezit ’s avonds buiten eten of voor wat tuinwerk.

Het is ook de plek waar ik naar toe ga om tussendoor afstand te nemen van het werk op thuiswerkdagen.

Dat zal ik wel gaan missen straks, als we weer mogen. Terug naar kantoor, bedoel ik.

Aan het begin van de pandemie heb ik erg moeten wennen aan thuiswerken, vooral aan het vinden van een goede balans. Maar nu dat er is, vind ik thuiswerken fijn. Natuurlijk heeft het nadelen. Het grootste gemis vind ik het persoonlijke contact met collega’s maar ik zie ook veel voordelen. Zoals veel minder verstoringen en prikkels.

Voor iedereen is dat anders. Volledig terug naar kantoor, dat zie ik niet meer gebeuren. En dat hoeft voor mij niet meer, half-om-half zou ideaal zijn. Maar dat zijn dingen voor straks en nu is het tijd voor de Weekend favorieten!

En nu door naar de Weekend favorieten

Met deze geurkaars houd ik de zomer nog even vast.

Ben jij al klaar voor de terugkeer naar kantoor (als dat erin zit) dit najaar? Hier zijn 16 tips om je vast voor te bereiden.

Deze playlist is perfect bij je ochtendkoffie in het weekend.

Stop met doomscrolling, start met joyscrolling! (Uit onderzoek blijkt dat een mens gemiddeld per dag 22,7 meter op de telefoon scrolt en daarbij vooral slecht nieuws consumeert).

Schattig!

Heb jij je al aangemeld voor de Verspillingsvrije week? De start is op dinsdag 7 september! Ik doe mee.

Dit is één manier om maaltijden te redden van de kliko.

Op Netflix kijk ik nu dit.

Voor het goede doel: teken deze petitie (overhandiging op 7 september!)

quote Jopie huisman

Ik hoop dat je geniet van deze Weekend favorieten en ik wens je een mooi weekend.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.