Weekend favorieten

Weekend favorieten: Showmance, bliksem en koude soep

Le Marche

Sesam open u.

Dat schoot door mijn hoofd toen ik flarden van de persconferentie gisteravond beluisterde.
We kunnen weer bij onze ‘schatten’, alles wat we in onze levens tot aan corona normaal en of vanzelfsprekend vonden. De weg ligt open, we kunnen weer vooruit!

Ben jij er klaar voor?

Ik denk dat er nu een nieuw gevoel zal ontstaan van ontdekken en ervaren. En ik denk dat voor dit laatste je je eigen tempo zou moeten nemen. Ik doe dat in elk geval. Ik merk nog lichte aarzelingen bij mezelf. Zo hoef ik niet nog niet een volgestouwde agenda of op het drukste moment in een stad te zijn. Maar ik hunker ik wel naar museumbezoek, theater.

Terug naar kantoor, daar heb ik het eerlijk gezegd nog niet aan toe. Ik behoor tot de groep die veel voordelen van thuiswerken ervaart. Het zal weer wennen zijn aan het hebben van reistijd en een ander ritme. Hybride werken, dat is waar ik straks voor wil gaan. Na de vakantie welteverstaan.

En dan is er die vakantie. Twee weken Oostenrijk staan gepland, maar het voelt nog niet helemaal werkelijk. Dat ik straks weer in de bergen ben, lijkt eerder nog een droom.

Al deze dingen groot en klein, we zullen stap voor stap weer vertrouwen moeten krijgen in het oppakken van het nieuwe normaal. De een zal sneller gaan dan de ander. Maar er is niets mis met alles op z’n tijd. En dus ook niet met het bepalen van je eigen tempo. Doe wat goed voelt en laten we allemaal respect hebben voor ieders keuze hierin.

En nu door naar de Weekend favorieten

Bijna alles kan weer!

Net uit en fijn om naar te luisteren: Showmance, een nieuw seizoen van RomComPods.

Een vleugje minimalisme voor de beste vakantie ooit.

Precies een jaar geleden schreef ik de eerste Weekend Favorieten.

10 dingen die je mist als je altijd maar druk bent met alles.

Bliksem fotograferen: een praktische gids.

Ik lees nu deze thriller.

Koude soep voor warme dagen.

weekend favorieten quote one day at a time

Ik wens je een zonnig, liefdevol en ontspannen weekend. Maak er iets moois van.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.