Weekend favorieten

Weekend favorieten: klein geluk, taart en Parijs

weekend favorieten kleine dingen

Zaterdagmorgen. De zon schijnt! Het diffuse licht strijkt mooi over de aren van de siergrassen in onze tuin. Een prachtig gezicht vind ik dat. Het lokte me gelijk naar buiten voor een rondje tuin. Daar word ik blij van. Het stelt misschien niet zo veel voor. Maar het zijn voor mij juist die kleine momenten of dingen die het verschil maken. En als je erop let of misschien je aandacht verlegt, liggen heel van die dingen voor het oprapen.

Andere dingen die me deze ochtend blij maakten of voor een fijn gevoel zorgden zijn deze. Haren wassen met een nieuwe shampoobar die heerlijk geurt, het aantrekken van mijn favoriete vest, de gezonde smoothie voor het ontbijt. Maar ook het vooruitzicht van het bezoek aan mijn moeder, dat ik een pompoencake ga maken dit weekend. En ik hoop op een heerlijke herfstwandeling morgen.

Kleine dingen die juist nu groots of extra goed voelen.

En hier zijn de weekend favorieten

Maak deze taart als je dit weekend eens wilt zondigen.

Emily in Paris is een leuke feelgood en goed te bingewatchen in één weekend.

Dit album brengt me terug in de tijd. Ik had het op cassette en heb het grijs gedraaid.

Volg je me al Pinterest? (nu met een nieuwe look & feel!)

Deze column van Rosita Steenbeek is leuk (natuurlijk met een knipoog naar Italië).

Minder kopen is beter. Maar als je toch iets online bestelt, doe het dan op een duurzame manier.

Dit bommetje kun je gerust laten vallen.

weekend favorieten kleine dingen dicht erbij

En? Hebben deze weekend favorieten voor een glimlach of klein vrolijk gevoel gezorgd? Ik hoop het. Als het zo is, voel je vrij dit dan te delen met anderen met deze link. The more, the Merrier! Prettig weekend en zorg goed voor jezelf. XO, Janneke

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.