Weekend favorieten

Weekend favorieten: mindful Teddy en herfst

weekend favorieten herfst onrust onstuimig rust

Het is onstuimig als ik door het raam naar buiten kijk. Wat een verschil met gisteren! De komende dagen wordt het wisselvallig maar wat wil je ook, het is immers oktober! De herfst is hier!

Nu zo ik naar buiten kijk en de takken zie bewegen, moet ik ineens denken aan wat vaak in meditatie terugkomt. Dat hoe onstuimig dingen in het leven kunnen zijn, hoeveel onrust je ook ervaart, je altijd de rust in jezelf kunt vinden. Je hoeft je alleen daarvoor maar even wat tijd te gunnen.

Zoeken naar rust in de onstuimige en verwarrende tijden waarin we nu leven, kan een uitdaging zijn. Mij helpt het om te zoeken naar dingen waar ik rustig van word. Een podcast, een wandeling, het nieuws op pauze zetten, een lekker boek lezen, opruimen, schrijven of door in de tuin werken.

Komende week heb ik voor dat alles extra veel tijd, want ik heb me volgende week vrij-af van het werk cadeau gegeven! Misschien kun je jezelf ook op een dag of misschien meer trakteren in de komende periode. Lekker doen!

En nu door naar de weekend favorieten

Trakteer je op de Flow Calm Down Box.

Herfstwandelingen: 10 mooie routes.

Mijn goede vriendin en mindfulnesstrainer Sabiene heeft een speciale online mindfulnesstraining voor kinderen (en hun ouders) ontwikkeld waarin Mindful Teddy de show steelt!

Dit is een leuke minimalisme challenge maar je kunt ook samen met mij deze uitdaging aangaan.

Wordt één van mijn favoriete podcasts ook jouw favoriet?

Waarom sommige mensen minder stress hebben.

Muziek voor een goed gevoel.

Hopelijk hebben deze weekend favorieten je inspiratie gegeven. Als je denkt dat dit het weekend van iemand anders leuker of lichter maakt, deel dan met hem of haar. Dank je!

Ik hoop dat je een leuk weekend hebt. XO, Janneke

Comments (2)

  • Leuke blog Janneke , ik ben me sinds een paar weken veel meer aan het verdiepen over in het NU zijn, ipv vooruitrennen met mijn gedachten. Heerlijk om jouw blog te lezen over minimalisme capsule garderobe enz. Hartelijke groet Richarda

    Beantwoorden
    • Dank je wel Richarda, leuk om te horen dat je mijn blog met plezier leest en mooi dat je je verdiept en stappen ‘van doen naar zijn’.

      Beantwoorden

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.