Weekend favorieten

Weekend favorieten: kriebels, Rome, puppies & Pocon

rome trevi fontein weekend

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie bij ons in het noorden. Iedereen die vakantie mocht vieren, kon genieten van heerlijke temperaturen. Alsof we al midden in de lente bevinden. Het waren dagen waarop ik, vanuit het raam van mijn thuiswerkkamer smachtend naar buiten keek. Ik kreeg er allerlei kriebels van, die van het goede soort natuurlijk.

Voorjaarskriebels.
Tuinkriebels.
Wandelkriebels.
Opruimkriebels.
Schoonmaakkriebels.
Avonturenkriebels.
Reiskriebels.

Over reiskriebels gesproken. Ik kan het me niet voorstellen maar vandaag precies 1 jaar geleden waren we in Rome. Daags voor vertrek bevonden we ons op een tweesprong. Wel of niet gaan, want in Noord-Italië was een virus, genaamd corona, flink aan het huishouden. Rome was nog ‘veilig’ en we gingen. Bijzonder om in een zo veel stillere stad te lopen én ook toen was het heerlijk weer. Nog elke dag zijn we dankbaar dat we toen gegaan zijn.

En hier zijn de weekend favorieten

Voor wie ook kriebels heeft: tuinklussen om in maart te doen.

Dol op puppies? Kijk dan eens deze hartverwarmende docu-serie waar je ook nog iets van opsteekt.

10 nieuwe regels die je helpen je recht op ontspanning terug te eisen.

De trend van dit voorjaar: hartige havermoutpap (nah, ik geloof dat ik toch liever deze neem voor ontbijt).

Nog een boek om toe te voegen aan mijn stapel.

Rome op mijn manier.

Omdat Rome in mijn hoofd en hart zit, deel ik nog een foto van vorig jaar. Een reisgelukje: cappuccino in de ochtendzon op het Piazza Navona in Rome. En wat zou de weekend favorieten zijn zonder quote, die vind je in de foto. Nee, ook al wil je het graag. De vertaling laat ik aan jou over.

weekend favorieten kriebels voorjaar Rome koffie terras

Mijn weekend is helemaal blanco. Een weelde vind ik dat en ik ga me lekker over geven aan de verschillende kriebels. Maak er een vrolijk weekend van!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.