Mindful leven

Een kalender vol geluk: september 2024

september gelukskalender

Het is september 2024. September is een van mijn favoriete maanden. Ik houd van de veranderingen die je in deze maand kunt opmerken. Het licht verandert net als de kleuren in de natuur. Herfst is in aantocht en soms kun je dat al goed ruiken. Kleine fijne dingen die mij altijd in deze maand een goed gevoel geven.

Vandaag deel ik de allerlaatste kalender vol geluk met je. Vorig jaar oktober ben ik er mee gestart. De inspiratie kwam van een kleine feel-goodkalender dat op het bureau van een collega stond. Met elke dag iets positiefs, een spreuk, wijsheid of iets om te doen waar je blij van wordt. Zo kwam ik op het idee om voor elke maand een kalender vol geluk te maken.

Geluk zit in kleine dingen en soms kunnen we zo ‘druk’ zijn dat we voorbij gaan aan de dingen waarin klein geluk schuilt. Je kunt de kalender ook zien als een notitie voor jezelf om stil te staan bij die dingen. Net als in de afgelopen maanden heb ik staan ook nu weer 5 fijne dingen / to do’s gezet die je misschien een geluksmoment kunnen geven.

De gelukskalender van september

gelukskalender voor september 2024

Alle kalenders vol geluk op bij elkaar

Ik hoop dat je het leuk vond om een jaar lang deze kalenders vol geluk te ontvangen en te lezen. Ik hoop dat ik je er mee heb kunnen inspireren. Maar misschien is de gelukskalender van september 2024 pas de eerste die je ziet! Ik maakte er 12 in totaal. Wil je de vorige gelukskalenders terug zien, dat kan via deze link.

Happy september, maak er jouw maand van!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.