Mindful leven

Een kalender vol geluk: december 2023

vrouw blaast sneeuw van handen als coverfoto bij blogartikel op Jannekes wereld over de kalender vol geluk voor december 2023

Geluk(t)! Ik ben weer terug van weg geweest. Afgelopen maand reisde ik door Mexico en Guatemala. Ik heb toen nauwelijks besef van tijd gehad, en dat het al november was. Zoveel te zien en te doen, en vooral ook een heel ander weerbeeld. Volop zon en warme temperaturen. Toen ik gisteren de ruiten van mijn auto ijsvrij maakte, dacht ik terug aan vorige donderdag. Voor mij een helderblauwe zee, voeten in het water en warme zonnestralen op mijn huid, wat een verschil. Maar toen ik daarna naar het werk reed, genoot ik van het winterlandschap. Ook fijn!

Met een maand voorbij, is het tijd om vandaag al weer de volgende kalender vol geluk met je te delen. Hierop staan 5 dingen / to do’s waarvan ik denk dat ze je deze maand een geluksmoment(je) kunnen bezorgen. Geluk zit voor mijn gevoel in de kleine dingen. Toch kunnen we soms zo ‘druk’ zijn dat we juist voorbij gaan aan die dingen die je een geluksgevoel kunnen geven. Je mag deze kalender dan ook zien als een notitie voor jezelf om stil te staan bij die dingen.

kalender vol geluk voor december 2023

Volgende kalender ontvangen?

Waarom een kalender vol geluk? Ik kwam op het idee toen ik een aantal maanden geleden op het bureau van een collega een feel-goodkalender zag staan. Met elke dag iets positiefs, een spreuk, wijsheid of iets om te doen waar je blij van wordt. Zo kwam ik op het idee om maandelijks een kalender vol geluk te maken. De eerste maakte ik in oktober 2023. Ik hoop dat je dit een leuk idee vindt, je inspireert en dat het je mogelijk helpt meer geluk in je leven te creëren.

Wil je de volgende kalender niet missen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.