Mindful leven

Een kalender vol geluk: november 2023

november kalender vol geluk blog

Het is november en zo zitten we in de staart van 2023. Hoe ziet jouw maand eruit? Maak je ook ruimte om deze te vullen met goede dingen. Kleine fijne dingen of gebaren die je kleine geluksmomenten kunnen geven.

Vandaag deel ik de tweede kalender vol geluk met je. Ik ben er vorige maand mee gestart. Laatst viel mijn oog op een kleine feel-goodkalender dat op het bureau van een collega staat. Met elke dag iets positiefs, een spreuk, wijsheid of iets om te doen waar je blij van wordt. Zo kwam ik op het idee om voor elke maand een kalender vol geluk te maken.

Geluk zit in kleine dingen en soms kunnen we zo ‘druk’ zijn dat we voorbij gaan aan de dingen waarin klein geluk schuilt. Je kunt de kalender ook zien als een notitie voor jezelf om stil te staan bij die dingen. Zo maak je in november een eigen dosis geluk want geluk kan iedereen gebruiken!

Op de kalender vol geluk voor november staan weer 5 fijne dingen / to do’s waarvan ik denk dat ze je een geluksmoment kunnen bezorgen.

De gelukskalender van november

gelukskalender november 2023 jannekes wereld

Volgende kalender ontvangen?

Ik hoop dat je dit een leuk idee vindt, je inspireert en dat het je mogelijk helpt meer geluk in je leven te creëren. Wil je de volgende kalender niet missen? Abonneer je dan gratis op op mijn blog. Zo ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe posts. Het enige wat je daarvoor hebt te doen, is je e-mailadres achterlaten via de abonneerservice, deze vind je rechts in het menu of onderaan mijn website onder het kopje ‘VOLG JANNEKES WERELD VIA E-MAIL’.

Comments (2)

  • Leuk om ook in Nederland je berichten te volgen Janneke!
    Liefs Marieke

    Beantwoorden

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.