Mindful leven

Een kalender vol geluk: augustus 2024

bloemenachtergrond met tekst kalender vol geluk: augustus

Iets later dan gepland maar hier is de gelukskalender voor augustus.

Toen ik op 1 augustus lekker aan het vakantie vieren was, dacht ik in een split-second dat ik voor vertrek geen gelukskalender voor augustus had gemaakt. En ik dacht daarbij: “Iedereen heeft in deze zomertijd toch andere dingen te doen en zal het misschien niet direct gemist worden…” Of misschien dat je het wel hebt opgemerkt. Hoe dan ook, hier is gelukskalender nummer 11 alweer. Vorig jaar oktober zette ik de eerste gelukskalender online en schreef ik dat ik een jaar lang er elke maand zou maken. Volgende maand verschijnt dus de laatste!

Na het online zetten van elke kalender zie ik dat er reacties (duimpjes omhoog) op komen. Kennelijk spreekt het jou als lezer aan en dat vind ik leuk om te zien! Vaak wordt groot geluk nagejaagd. Alles moet meer, beter, mooier. Maar geluk zit vooral in jezelf en de dingen die je doet vanuit je eigen waarden. Tenminste zo denk ik erover.

Geluk zit in dus in jou maar het zijn vaak ook de kleine dingen in het leven die het doen. Soms kunnen we zo ‘druk’ zijn met andere zaken dat we er aan voorbij gaan. Je mag deze kalender zien als herinnering voor jezelf om stil te staan bij die dingen en zo het geluk te ervaren. Ik heb er weer 5 fijne to do’s of dingen gezet waarvan ik denk dat ze je een geluksmoment kunnen bezorgen. En misschien schieten je zo nog meer dingen te binnen die jou geluk geven.

kalender vol geluk augustus 2024

Ik wens je een gelukkige augustus!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.