Boeken Reizen

OP REIS! Waarheen en wanneer – Craig Doyle

Op reis craig doyle

OP REIS! is een boek van vrolijkheid en plezier. Om blij van te worden! Om heerlijk bij weg te dromen. Onderweg of thuis!

Ideaal om je vakantie te plannen

OP REIS! is de ultieme vakantieplanner. In dit boek worden de spectaculairste reisbestemmingen ter wereld aan je gepresenteerd èn de gunstigste tijd om ze te bezoeken.

De eenvoudige indeling in maanden maakt OP REIS! tot een gemakkelijk hanteerbare reiswijzer. Zoek op maand en reisthema, of blader eenvoudigweg door deze vakantieplanner om inspiratie op te doen.

Dit vind ik ervan

Ik kocht de Nederlandse versie (uitgegeven door ANWB) jaren geleden bij de ANWB voor een koopje, namelijk voor € 9,95. En wat heb ik er aldoor een plezier van. Een ideale gids om reizen mee te plannen. Onze reizen naar Marrakech en Madeira hebben we op basis van dit boek gepland.

OP REIS! is geschreven door een team van BBC Holiday, die door informatieve teksten en fantastische foto’s meer dan 130 reisdoelen tot leven brengen. Zes verschillende thema’s –wonderen der natuur, onvergetelijke reizen, reizen met het gezin, luxe en romantiek, actief en avontuurlijk, festivals en cultuur– maken dit boek tot een waar feestje!

Boekinfo OP REIS!

Inspirerende reisblogs

Bij het plannen van een nieuwe reis, check ik ook altijd graag een aantal reisblogs, zoals deze bijvoorbeeld:

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.