Leefstijl

September: vol leuks en toekomstontwikkelingen

Twee gezichten bij het Veluwemeer

Het is alweer maandag 30 september 2024. Morgen breekt het laatste kwartaal van dit jaar aan. Ik vind het een mooi moment om met je terug te blikken op september en je te vertellen over deze maand vol leuks en toekomstontwikkelingen. Lees je mee?

Mijn blog zie ik op een bepaalde manier als een dagboek want in elk blog zit toch een persoonlijke noot. Echt een maandoverzicht maken waarin ik vertel wat er allemaal gebeurde, doe ik niet echt. Voor de zomer deed ik het voor het eerst met het artikel ‘De tijd gaat snel‘. Het schrijven van zo’n maandoverzicht vond ik toen best leuk en heb ik me voorgenomen om dat eens vaker te doen. Zo ook nu! Dit is wat er in september gebeurde.

Culturele uitstapjes

In de eerste week van september bezocht ik de voorstelling ‘De Grote Vloed’ van Zummerbühne. Muziektheater in de openlucht op de wierde van Oosterwijtwerd op een zwoele zomeravond. Beter kon niet! Een paar dagen later genoot ik met vriendin I. van Yentl & De Boer in de Oosterpoort in Groningen en hadden we zo een leuk vriendinnenweekend.

Een extended familieweekend

In het tweede weekend van september beleefde ik een extended familieweekend. Met 14 mensen in een heel groot huisje op het Parc Veluwemeer. Een nieuwe belevenis voor mij maar wat was het leuk! Niks hoefde, alles mocht en kon. Zwemmen, pubquiz, bingo en andere spellen werden gespeeld. Er werd gewandeld, gezwommen, gevoetbald, veel gepraat en veel gelachen. Een weekend vol mooie herinneringen die we met elkaar kunnen koesteren.

Sunsettour op het Wad

Op de 3e zaterdag van de maand had ik quality time met twee van mijn vriendinnen. Vriendin G. kwam langs voor koffie en lunch. Het was een prachtige dag en was het heerlijk buiten zitten in de tuin. Later op de middag haalde vriendin M. mij op voor een sunsettour op het Wad. Met een voormalige reddingsboot gingen we de Waddenzee op. Het was er een prachtige avond voor. Naast dat we genoten van zon, zee en 11 zeehonden op de Kuipersplaat, gaf het ons ook gelegenheid om in een mooie setting bij te kletsen.

Toekomstontwikkelingen

September stond ook in het teken van toekomstontwikkelingen. In juli schreef ik al over de nodige regelzaken die mijn aandacht, tijd en energie vroegen. En dat deze te maken hebben met nieuwe plannen. Vandaag kan ik je daar over vertellen! R. en ik gaan samenwonen! Het betekent dat mijn huis in de verkoop is gekomen. Met succes en verwacht ik dat de formaliteiten in de komende week worden afgerond. De verhuisdozen liggen al klaar. Afgelopen weekend zijn we bij R. thuis ook weer lekker samen aan het klussen geweest. Letterlijk samen bouwen aan onze toekomst! Kortom er is veel in beweging!

En verder deze maand

Vierde ik deze maand ook mijn verjaardag. Niet groots maar wel gezellig en ik voelde me die dag erg jarig! En er waren ook nog tal van andere dingen te doen. Van museumbezoek, etentjes buiten de deur, in de tuin werken, nieuwe recepten uitproberen tot sporten en werken. Time flies when you are having fun!

Olifanten, muurschildering in het Nijsinghhuis dat ik op een vrije woensdagmiddag bezocht.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.